hanımlar, bu yarışmalardan en fazla kaç kilo kaybeden oldu? aranızda 10 kilodan fazla veren oldu mu mesela? Ne kadar sürede? hedefiniz ne? bunları yazıyor muyuz bir yerlere yoksa sadece haftalık mı değerlendiriyoruz?
Ben de yazayim @Kirkbesarti
Sabah
2 yumurta
1 buyuk havuc
Ogle
1 baget ekmegi ile tost
1 kase salata
Aksam henuz belli degil, mantarli bisi yapicam
Bir de arada bir yerde meyve ara ogun olarak
Bende eşime al dedim markete gidemedim bugün inşallah alırZ zumruduanka_90 gecmis olsun
Bende baslamadim bugun bilerek.
Dogum günüm diye
Kabak aldim yarin icin hazirim
He ben. Omrum bu grupta gectihanımlar, bu yarışmalardan en fazla kaç kilo kaybeden oldu? aranızda 10 kilodan fazla veren oldu mu mesela? Ne kadar sürede? hedefiniz ne? bunları yazıyor muyuz bir yerlere yoksa sadece haftalık mı değerlendiriyoruz?
Nice yillara gaddarimmmZ zumruduanka_90 gecmis olsun
Bende baslamadim bugun bilerek.
Dogum günüm diye
Kabak aldim yarin icin hazirim
Bende 15 kilo verip geri aldim stress denhanımlar, bu yarışmalardan en fazla kaç kilo kaybeden oldu? aranızda 10 kilodan fazla veren oldu mu mesela? Ne kadar sürede? hedefiniz ne? bunları yazıyor muyuz bir yerlere yoksa sadece haftalık mı değerlendiriyoruz?
Su disinda hersey güzelSelam
05.30te uyandim aha yeni koltuk gordu benim popo
Bugun box dersleri basladi. Hiit ve bix karisimianam agladi
Sabah: 1 muz
Ogle: 1 sandwich
Aksam: patates yemegi ve 1 kase yogurt
Su: yarim litre malesef
Adim: 20+ adim.
Ohoo bisey yememissinkii. Okadarda kosturdun bideeİyi akşamlar
Bugün çok saçma beslenme oldu dışarıda işlerim doluydu.
Kahvaltı yapmadım sabahtan lazer seansı vardı ona yetişmek için.
Öğlen 2 gibi komşuda bir tabak mantı yedim.
Akşam 5 te dışarıda olduğum için bi tane hamburger yedim.
Su 2 lt oldu.
Carsiya git gel yürüyüş yaptım tempolu 10 k adım var. Yogunluktan dolayı spor yok yarına telafi ederim.
A Arrietty_Lori
Sadece karb dolu oldu ondan sebze cesidi yapamadim yaOhoo bisey yememissinkii. Okadarda kosturdun bidee