- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kizlar
Site bozuk muydu bugun, giremedim ben tum gun.
Neyse
Sabah
2 dilim yumurtali ekmek
Peynir zeytin domates az az
Ara/ogle niyetine
500 kalorilik abur cuburgiller
Aksam
Parca et
Sebze sote
Toplam 1700 kalori
10 k adim
Ben sabah 05.45 te uyandim.Menü
Kahvaltı
Bir dilim ekmek
4 çatal patates kızartması airfry da yaptım üzerine iki sprey zeytinyagi koydum.
Domates salatalık kahve
Akşam
Kuskus ve sebzelerle bulamac gibi bisi yaptım 2 kabak 2 havuç 1 kapya biber yine airfry da kızarttım. Üzerine 3 yk yoğurt
Şöyle bir sey oldu
Eki Görüntüle 3244218
Su 2 lt
11k adım var.
A Arrietty_ Lori
Yavrum esim sen neler yaptin
Bende aksama kadar dusunuyom. Ben ne dedimde haci abi banladi geneMerhaba kizlar
Site bozuk muydu bugun, giremedim ben tum gun.
Neyse
Sabah
2 dilim yumurtali ekmek
Peynir zeytin domates az az
Ara/ogle niyetine
500 kalorilik abur cuburgiller
Aksam
Parca et
Sebze sote
Toplam 1700 kalori
10 k adim
Lavaş içine yumurta ve lor peynirli omlet yaptım. domates, salatalık ve kırmızı biber eşliğinde yedim.
Ama açım hala. Su içiyorum ama açım açım..
Lavaş içine yumurta ve lor peynirli omlet yaptım. domates, salatalık ve kırmızı biber eşliğinde yedim.
Ama açım hala. Su içiyorum ama açım açım..
Bende 1tane çubuk tarçın biraz hibiskus bı kaç karanfil ve kiraz sapıni çay gibi deneyip suzuyorum. 2.5litre su ile içiyorum. Çok güzel ödem attırıyor.
denemek lazım. şimdi türk kahvesi içiyorum, yanında 1 hurma ve 1 gün kurusu yedim.bitki cayi icsen bastirir mi acaba
teşekkür ederim yağ da 1 tatlı kaşığı tavaya eklemiştim.
denemek lazım. şimdi türk kahvesi içiyorum, yanında 1 hurma ve 1 gün kurusu yedim.
aç açına dayandım. öğlen yemeği olarak züber ve yoğurt yemeyi planlıyorum.
akşama da evdekilere bezelye-pilav ikilisi var. ama tabii kendime lahana çorbası yapacağım.
Lori en cok eksilen dimi kuzumhanımlar, bu yarışmalardan en fazla kaç kilo kaybeden oldu? aranızda 10 kilodan fazla veren oldu mu mesela? Ne kadar sürede? hedefiniz ne? bunları yazıyor muyuz bir yerlere yoksa sadece haftalık mı değerlendiriyoruz?
MaşallahLori en cok eksilen dimi kuzum
Evet salata eklemek iyi olabilir. Bana da 3 çeşit yemek yapmaktan daha zor gelir salata yapmaksabahta cok ac hissediyorsan aksam sadece corba icmek seni zorlamaz mi? yanina salata eklesen belki birax daha bastirir .
kahveyi tarcinli icmekte ise yarayabilir