Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki bugün tekrardan sıfırdan başlıyorum yarın da kabak detoksu ile kimse önumuzde duramaz:)Günaydin kizlar
Sabahin kørunde geldim yine ise
Z zumruduanka_90 , diger esleri bu hafta ezip geciyormuyuz
Gecmis olsun. Migren mi halaSabah sabah inanılmaz başım ağrıyor valla tiroid ilacımla ağrı kesiciyi aynı anda içtim sabah yürüyüşüm yalan oldu
Bende mi yapsamTabi ki bugün tekrardan sıfırdan başlıyorum yarın da kabak detoksu ile kimse önumuzde duramaz:)
Deneyelim canım beraber:)Bende mi yapsam
Alys benide detoks pakliycak sanirim ,bu ara asiri stresliyim hic iyi gelmiyor bana
Yazlık üzerine ceketgunaydin kizlar
Hava durumuna bagli olarak gunu planlarim dedim, nasil bir havaysa aciyor kapaniyor aciyor kapaniyor. Ahanda giyinmedim bile, yazlik mi giyinem kislik mi karar veremedim
Canim ben detokscu degilim biliyon.
Gecen hafta 1600 kalori civari aldin gunluk, ve spor yoktu. Sabit geldin.
Bu hafta 1500 kalori hedefle, biraz da sporu artir, eksi gelmezsen gel bana cemkir
Hergun kalori hesaplamayi unutma, 1 yudum vs ne varsa yaz.
ben sabah 10 gibi uyudum. o yünden gece birkaç tane bisküvi yedim canım tatlı çekiyorGünaydın kızlar
Cts menüm
Sabah
Kinoalı harika bir yeşil salata yaptım yanına iki yumurtadan omlet
Ara
Türk kahvesi biraz badem ve kuru meyvelerden atıştırdım
15:30 gibi ikea gitmiştik
Tavuk ve yanına makarna gibi irmikli bir hamurdan ıspanak soslu birsey yedim ( hiç mi hiç beğenmedim. Normalde balık yerdim nasıl bunu seçtiysem)
19 gibi açıktım
2 kare bitter çikolata acı biberli
Su: 2,5 bulmuştur sanırım ölçmedim
Spor: 15400adım
caglacaglacagla
Senin nasıldı gün?