fit bir vücut için hangisini almalı....

fcb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
15
0
arkadaşlar doğumdan sonra kilolarımı veremedim aksine dahada fazla kilo aldım.malum bebekten spor salonunada gidemiyorum. o yüzden spor aleti almak istiyorum.koşu bandı,eliptik bisiklet yada kondisyon bisikleti üçünden birini almak istiyorum ama herkez bi şey söylüyor aklım karıştı, sizce hangisinde en erken kilo veririm.yada kullanan arkadaşlar yardımcı olun hangisini alırsam boş yere para vermiş olurum ...:44::44:

cnm ben den sana söylemesi o bisiklet aleti faydasız alıyorsan koşubandı al en iiyısi o

kondisyon bisikleti alma bence. eliptik ya da en iyisi koşu bandı...
Ama koşu bandını alırken zemininin yumuşak olmasına dikkat et...

arkadaşlar doğumdan sonra kilolarımı veremedim aksine dahada fazla kilo aldım.malum bebekten spor salonunada gidemiyorum. o yüzden spor aleti almak istiyorum.koşu bandı,eliptik bisiklet yada kondisyon bisikleti üçünden birini almak istiyorum ama herkez bi şey söylüyor aklım karıştı, sizce hangisinde en erken kilo veririm.yada kullanan arkadaşlar yardımcı olun hangisini alırsam boş yere para vermiş olurum ...:44::44:

plates yap çok fit olrsun

tşk kızlar... aslında koşu bandı istiyordum ama arkadaşım almıştı hiç memnun değil çok ses yapıyor ve bakım gerektiriyor demişti. kondisyon bisikletide kalçatı genişletiyormuş ve sadeve bacak çalıştırıyomuş, o yüzden eliptik bisiklet almaya karar verdim umarım pişman olmam yaza kadar incelmem lazım.

Bence de pilates yap. Aynı kiloda kalsan dahi çok faydasını görürsün çok inceltip şekle sokuyor ve bütün vücudun faydalanıyor. Bir pilates seti alıp internetteki başlangıç videolarıyla kendin başlayabilirsin bile :KK66:

plates ı cd den nasıl yapıosunuz
yanı ıcınde 1cd war 3 4aynı seylerımı yapıosnz

Evinin yakınında bir spor salonu varsa ona gitmeni tavsiye ederim. Herkes spor yaparken sen de hırslanıyorsun ve çok çabuk kilo verebiliyorsun..

Herkese aynen katılıyorum. Ne koşu bandı, ne de bisikletler evde olunca bir işe yaramıyor. Bir süre sonra kenarda paslanmaya bırakılıyor. En iyisi pilates topu ya da lastiği alın. Faydasını göreceksiniz. :)

eğer zamanınız ve imkanınız varsa yüzem en güzeli ve en etkilisi.

X