- Konu Sahibi helinadiguzel
-
Benimde kızim 6 aylık oldu.
Aldığım destekte avalarımı tarifler var ve sütü inanılmaz arttırıyor yarım avakado üzerine bir yumurta kırıp fırında 15 dakika pişiriyorsun . Ayça'nın bana tarifleri inanılmaz derecede iyi geliyor.
Benimde kızim 6 aylık oldu. Bende zayıflamaya kafayı takmış durumdayım. B12,D vitanamini ve demir eksikliği cıktı. Doktorun verdigi ilaçlari kullaniyorum. Kara üzümün kompostusunu yapıp içiyorum. Diyet yapmaya korkuyorum sütüm azalacak diye. Birlikte zayıfma yoluna girebiliriz
Kına otunu ilk defa duydum. Arastiracagim bakalim
Ben senin mesajini görmedim ki tarif ne peki?Bana cevap vermemişsin sür için bir tarif daha ve detoks tarifleri de aldım 2 kilo verdim bile hemde sütüm eksilmeden
YEşil elma sap tarçın bir tutam biberiye 1.5 litre su şeker dengeliyor ve ödem atıyorsun 7 günBen senin mesajini görmedim ki tarif ne peki?
Ne kadar iciyorsun peki ne sıklıkta canım yesil elma sapı aktarda var mi acabaYEşil elma sap tarçın bir tutam biberiye 1.5 litre su şeker dengeliyor ve ödem atıyorsun 7 gün
Yeşil elmaNe kadar iciyorsun peki ne sıklıkta canım yesil elma sapı aktarda var mi acaba
merhaba
Adım Helin 36 yaşında 2. Kızını 20 ay önce kucağına almış bir anneyim. Şu sıralar zayıflama işe kafayı kırdığım doğrudur . İlkokul öğretmeniyim
Emziriyorum ve demirim düşük zayıflayamıyorum bir süredir uğraşıyorum derken bir firma ile tanıştım . Adını veremem malum kadınlar klubü yasaları ama kış diyeti yapıyorum artık bende
Diyetisyen hizmeti beraberinde ürün alıyorum
Ama Demir'i düşük annelere güzel tarifler aldım ve artık sizinle düzenli paylaşacağım
1 kilo çekirdekli üzüm ile 40 gr kına kına otunu 2 tl suda kaynatıp için ** her sabah yarım çay bardağı
Hem demiriniz hemde sütünüz bollaşıyor 1 haftada kendime geldim
Bana sağladıkları hizmetten sizi zaman zaman aldığım tarifler ile bilgilendirmek istiyorum
merhaba, ben de öğretmenim, benim kızım da 7 aylık, demirim çok düşük, ilaç kullanıyorum, şimdi diyet yapıyorum ama tabi bir taraftan da korkuyorum sütüm azalmasin diye. konu hala aktifse tavsiyelerinizi merak ediyorum doğrusu :))merhaba
Adım Helin 36 yaşında 2. Kızını 20 ay önce kucağına almış bir anneyim. Şu sıralar zayıflama işe kafayı kırdığım doğrudur . İlkokul öğretmeniyim
Emziriyorum ve demirim düşük zayıflayamıyorum bir süredir uğraşıyorum derken bir firma ile tanıştım . Adını veremem malum kadınlar klubü yasaları ama kış diyeti yapıyorum artık bende
Diyetisyen hizmeti beraberinde ürün alıyorum
Ama Demir'i düşük annelere güzel tarifler aldım ve artık sizinle düzenli paylaşacağım
1 kilo çekirdekli üzüm ile 40 gr kına kına otunu 2 tl suda kaynatıp için ** her sabah yarım çay bardağı
Hem demiriniz hemde sütünüz bollaşıyor 1 haftada kendime geldim
Bana sağladıkları hizmetten sizi zaman zaman aldığım tarifler ile bilgilendirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?