• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit anne olma yolunda ilerliyor emziren anneler ve zayıf olmak isteyen anneler davetli

helinadiguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
30
8
16
45
Gaziantep
merhaba
Adım Helin 36 yaşında 2. Kızını 20 ay önce kucağına almış bir anneyim. Şu sıralar zayıflama işe kafayı kırdığım doğrudur . İlkokul öğretmeniyim ❤️
Emziriyorum ve demirim düşük zayıflayamıyorum bir süredir uğraşıyorum derken bir firma ile tanıştım . Adını veremem malum kadınlar klubü yasaları ama kış diyeti yapıyorum artık bende
Diyetisyen hizmeti beraberinde ürün alıyorum
Ama Demir'i düşük annelere güzel tarifler aldım ve artık sizinle düzenli paylaşacağım
1 kilo çekirdekli üzüm ile 40 gr kına kına otunu 2 tl suda kaynatıp için ** her sabah yarım çay bardağı
Hem demiriniz hemde sütünüz bollaşıyor 1 haftada kendime geldim
Bana sağladıkları hizmetten sizi zaman zaman aldığım tarifler ile bilgilendirmek istiyorum

Benimde kızim 6 aylık oldu. Bende zayıflamaya kafayı takmış durumdayım. B12,D vitanamini ve demir eksikliği cıktı. Doktorun verdigi ilaçlari kullaniyorum. Kara üzümün kompostusunu yapıp içiyorum. Diyet yapmaya korkuyorum sütüm azalacak diye. Birlikte zayıfma yoluna girebiliriz :(
Kına otunu ilk defa duydum. Arastiracagim bakalim

Aldığım destekte avalarımı tarifler var ve sütü inanılmaz arttırıyor yarım avakado üzerine bir yumurta kırıp fırında 15 dakika pişiriyorsun . Ayça'nın bana tarifleri inanılmaz derecede iyi geliyor.

5. Günüm kış diyetinde hala sütüm var hadi bakalım güzel ilerliyoruz 1 kilo verdim şimdiden

Benimde kızim 6 aylık oldu. Bende zayıflamaya kafayı takmış durumdayım. B12,D vitanamini ve demir eksikliği cıktı. Doktorun verdigi ilaçlari kullaniyorum. Kara üzümün kompostusunu yapıp içiyorum. Diyet yapmaya korkuyorum sütüm azalacak diye. Birlikte zayıfma yoluna girebiliriz :KK43:
Kına otunu ilk defa duydum. Arastiracagim bakalim

Bana cevap vermemişsin sür için bir tarif daha ve detoks tarifleri de aldım 2 kilo verdim bile hemde sütüm eksilmeden

merhaba
Adım Helin 36 yaşında 2. Kızını 20 ay önce kucağına almış bir anneyim. Şu sıralar zayıflama işe kafayı kırdığım doğrudur . İlkokul öğretmeniyim ❤️
Emziriyorum ve demirim düşük zayıflayamıyorum bir süredir uğraşıyorum derken bir firma ile tanıştım . Adını veremem malum kadınlar klubü yasaları ama kış diyeti yapıyorum artık bende
Ama Demir'i düşük annelere güzel tarifler aldım ve artık sizinle düzenli paylaşacağım
1 kilo çekirdekli üzüm ile 40 gr kına kına otunu 2 tl suda kaynatıp için ** her sabah yarım çay bardağı
Bana sağladıkları hizmetten sizi zaman zaman aldığım tarifler ile bilgilendirmek istiyorum

Merhaba helin hanim benimde demirim dusuk solediginiz karisim cok mantikli geldi ilac kullanmaktan daha cazip. Sut artirmasida ayri bi guzel peki ne kadar sure yapilabilir bu karisim bir suresi var mi

Süresi Yok demirim yükselene kadar ben bu arasa winterbeform kullanıyorum ve 6 kiloya veda ettim arkadaşlar . Oradaki danışmanım verdi tarifi etkili olmadan söylemek istemedim. Avakadolu besinlere alıştım bu arada artık çokta seviyorum çok güzel tarifler aldım . Var mı zayıflamaya çalışan sizler ne durumdasınız ??

Kızlar bende 32 yaşında 84 kilo iki çocuklu bir anneyim.Küçük çocuğum tam bir buçuk yaşında.hala emziriyorum.bir türlü kilo veremedim.aslinda azim edince verebiliyorum ama o azimi çabuk kaybediyorum.en az 65 olmak istiyorum.en son 5 yıl önce 65 kiloydum.Aranızda benim gibi olup kilo veren varmı.ne yapabilirim

Beni de alın aranıza. 58 kg hamile kaldım 84ile doğuma girdim doğumdan 5 gün sonra 73kg çıktım şunada 72kg. Bebeğim şimdi 6 aylık birkaç haftadır egzersiz yapıyorum ama nafile tabi düzenli yapamıyorum o ayrı bide mevsim kış tam hareketsiz oturuyorum evde. Bide abur cubur diye tabir ettiğimiz bol bol bol kalorili şeyleri yemiyorum çok canım çekerse nefsimi köreltcek kadar.

selamlar, ben de ogretm
merhaba
merhaba, ben de öğretmenim, benim kızım da 7 aylık, demirim çok düşük, ilaç kullanıyorum, şimdi diyet yapıyorum ama tabi bir taraftan da korkuyorum sütüm azalmasin diye. konu hala aktifse tavsiyelerinizi merak ediyorum doğrusu :))

Yavaş yavaş hafifliyorum gün itibariyle 71.2 kg geldim.
Daha düzenli egzersiz yapıyorum ve ilk başladığım zamanlara höre daha rahat malum sezaryen :@
Ekmek yemiyorum tatlı yemiyorum çay zaten hiç hayatıma giremedi kahveyi çok severim ama bebeğimde uykusuzluk yaptığı için onu da çok içemiyoru sadece haftasonları nescafe h. İçi Türk kahvesi ara ara
Yemek porsiyonlarımı bir tık aşağı çektim ama et balık tavuk yumurta ve süt ürünlerine yumuluyorum malum süt yapmam lazım
Tek sıkıntım su içemiyorum neredeyse hiç :O
Tatlı isteğim için sanırım yulaflı bisküviler beni rahatlatıyır abartmadan yiyorum :)

Back