Çocuk Hastalıkları fissür ( anal catlak )illetiyle ugrasan anneler..yardım edın

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tabiyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
438
1
46
Kırıkkale
kızlar 2.5 aylık bebegım malesef dogduktan hemen sonra fissür yani çatlak rahatsızlıgıyla bas etmek zorunda kaldı.. çok ama cok zor..
hem oglum ıcın hem de bızım ıcın..
oturtma banyoları cok zor oluyo..üsütüyo ve gaz derdı baslıyo bu kez de..
anestol cok bagırttırıyo oğlumu.. kullanamıyoruz o kremı..

beım gıbı olan var mı.. yasamıs atlatmıs... kızlar yaa katı gıdaya gecınce kabızlık baslıyo.. o zaman napıcaz bılmıyorum.. noolur bılen duyan anlatsın.. bebegınde böyle bı sorun olup da atlatmıs olan var mı..
az önce yıne ıkına ıkına agladı..ıshal olmasına ragmen cocuk agrısından delı oluyo.. katılasınca nolucakk..kabızlıgını nereye kadar önleyebılırsın kı

benim oğlumdada vardı. doktora götürdük anestol ve bepanteni karıştırıp popodan içeriye doğru sürmemizi istedi. eğer krem popodan içeri girmezse işe yaramaz. çok şükür atlattık gibi. yırtık var galiba gördüğüm kadarıyla ama artık kan yok. 1 aylıkken başladı 5,5 aaylık olana kadar kakada sürekli kan vardı. oğlum 7,5 aylık şükür ki artık bitti.

katı gıdaya gectıgınızde ıllakı kabızlık olusuyo.. sız nasıl atlattınız. 4 aydan sonra daha sıkıntılı bı surec yasıycakmısız gıbı korkuyorum..oturtma banyosu falan yapar mıydınız.. o kadar ıhtıyacım var kı ...moral ıstıyorum.. yendık bıttı sükür dıyenlerı duymak ıstıyorum

oturma banyosu yaptırmadım hiç. 5,5 aylıkken ek gıdaya geçtik ama hiç kabızlık yaşamadık çok şükür. ama doktorumuz ek gıdaya geçtiğimizde kabız olmaması için tribudat oral süspansiyon verdi ilk 10 gün 1,5 ölçek 80 gün 1 ölçek kullanmamızı söyledi. ama hiç kullanmadık. ama ben sürekli anestol ve bepanteni karıştırıp sürüyorum. uzun zamandır kan yok sizinde geçer inşallah üzmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…