• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fissler ve berghoff tencere markasını kullanan var mı?hangsi daha iyidr acaba kızlar?

Berghoff mu? Fissler mi?

• Berghoff

OY: 0 0,0%
  • İkisini de hiç duymadım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
fisslerin 5yıl garantili teflon tencere takımını,berghoff un da döküm çizilmez garantili tencere takımını çok övdüler!ama ben şimdi ikisi arasında kaldım...bir fikri olan,kullanan,kullanmış bir tanıdığı olan var ise yardımcı olacağınızı temenni ediyorum...;)kaydirigubbakcemile4

yaw kuzucuklar kimse mi duymadı bunları :bbo: ankete katılan 2 arkadaşıma da teşekkür ediyorum ki bari biraz moral oluyookaydirigubbakcemile3 hadi fikir sadece yauu

canm bende fissler in düdüklüsünü aldm çk kaliteli alman markası tencere konusunda dünyaca ünlü üstelk garantisi 5 deil daha uzun süre die biliyorm fisslerle 4 dk da mercimek çorban hazır :)

evet canm ya,çok duydum valla fisslieri,aslnda tefalin tencere takımlarını alırken düdüklü de vermişlerdi ama bitane daha kullanabilceğimi bilsem bi de fissler alırdım.ama tefalde iyidr heralde!şimdi ben böle teflon tarzı tencere alıcam bi de kısmetse,onlar içinde de fissler en iyisi olabilr mi diye düşnmekteyim...buyrunnnnnnnnn

Ben Fissler'in düdüklü tenceresini kullanıyorum, kesinlikle çok memnunum. Bilen biri tarafından tavsiye edilmişti. Şimdi tenceresini alacağım.

Back