fissler düdüklü tencere....

Ya Nasip

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
30
7
38
Merhaba kızlar yine ben:)
Ne kadar zormuş bu çeyiz hazırlığı ; çoğu kişiden fissler düdüklü tncerenin iyi olduğunu duydum ama bir sürü modei var,kendi sitesinde göremedim ama fissler Quatro set (6lt+3,5 lt) var ve fiyatı mağazada 500 tl ye gördüm indirimli,internette 400 civarlarında var.Bu tencerenin özellikleri naıl diğerleri gibi iyimidri?
Birde n11 den alışveriş yaptınızmı güvenilirmi

Ben de aynı konuyu merak ediyorum. Biri cevap yazsa. Ben de aynı 6+3,5 luk Quatro mu alsam, zaman ayarlı 6 lt editin mı alsam diyorum. Tavsiyesi olan? Acil lütfen.

fissler kullanmıyorum onu başta belirteyim. Fissler hakkında şöyle birşey duydum. Düdüklü alınacaksa fissler tercih edin diyorlar. Bana da iyi bir çeyiz markasının yetkilileri söyledi. "Fissler" düdüklü tencereyi ilk üreten firma dediler. Yani atasıymış :)) Kalite ve güvenlik arıyorsan bu markayı al dediler. Fiyatlarıda heryerde yüksek.

Ne kadar zormuş bu çeyiz hazırlığı ; çoğu kişiden fissler düdüklü tncerenin iyi olduğunu duydum ama bir sürü modei var,kendi sitesinde göremedim ama fissler Quatro set (6lt+3,5 lt) var ve fiyatı mağazada 500 tl ye gördüm indirimli,internette 400 civarlarında var.Bu tencerenin özellikleri naıl diğerleri gibi iyimidri?
Tencerenin iyi olduğunu bende duydum. Ben sadece N11 hakkında yorum yapabilirim. Güvenilir kısa sürede kargo ulaşıyor ben şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım alışverişlerimde.

fissler düdüklüyü almanızı tavsiye ederim.%70 enerji tasarrufu sağlıyor,çok pratik..Çok kısa sürede lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.5 dk.da mercimek çorbası,10 dk.da enfes kavurma ve daha neler neler..Ayrıca çok güvenli..

5 yıldır kullanıyorum.6 Lt Vitavit modeli.Yeni modeller hakkında bilgim yok ama eminim iyilerdir...

ben daha yeni çeyizime bu seti, hem de n11'den aldım. herhangi bir sorun yaşamadım. neden tercih ettiğimi ve özelliklerini bloguma yazmıştım, ceyizsandigimdakiler diye aratırsan okuyabilirsin. quattro setin içinden çıkan tencere de vitavit bluepoint. quattro denmesinin sebebi 4 parça olması.

ben daha yeni çeyizime bu seti, hem de n11'den aldım. herhangi bir sorun yaşamadım. neden tercih ettiğimi ve özelliklerini bloguma yazmıştım, ceyizsandigimdakiler diye aratırsan okuyabilirsin. quattro setin içinden çıkan tencere de vitavit bluepoint. quattro denmesinin sebebi 4 parça olması.

Evet öyleymiş, ben de kutudan çıkınca anladım.içim rahatladı. Hadi hayırlısı, sitesinde bile olmayan bir model alıyorum diyodum ama bi baktım, bluepoint, sevindim.:KK8: ben boylarından memnunum, biri günlük kullanım, biri misafirlik. 6 Lt çok ağır. mesela kendimize patates, tavuk, et yaparken mimkinatı yok, kullanamazdım. İyi ki daha teknolojik deyip edition 6lt almamışım. Misafirlerim genelde kalabalık olduğu için 4,5 lük da bana yetmezdi. Yanına da telefon alarmı kurarım dakikasına göre. yani Kararımdan memnnunum, bir kaç güne deneyip yazacağım. Benim gibi arayanlara faydalı olur inşallah.

Hayırlı olsun güle güle kullan :KK45: denedikten sonra bize geri dönersin İNŞ, nasıl olduğunu söylersin :KK66:Hoppa

Ben 1 senedir kullaniyorum cook memnunum bende ki model hangisi bilmiyorum yalniz internetten almistim

X