• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fissler düdüklü tencere ve camasır kurutma makinesi olmadan asla

ozgeozge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
3.008
24
118
İzmir
kızlar ceyiz düzenler eger düdüklü almadıysanız fissler alın kesinlikle resmen hayatımı kurtardı bütün sebzeler 2 dk da pişiyor et bile 7 dk da hazır inanılmaz bişi şiddetle tavsiye ederim birde kurutma makinesi süper bişi dısarda kurutma derdi bitti camasırlardan cıkan tozlar bir hazneye toplanıyor ve manzara cok fena resmen öbek halinde toz kütlesi cıkıyor koyu renkte ve hepsi camasırlardan cıkıyor inanamadım cıkanlara nası giymişim yıllarca die düsünmekten uyku uyumadım gece bence imkanınız varsa mutlaka alın en basta hijyen icin

Ben tefal clipso aldım evde de kullanıyorum özellikle nohut için 20 dk'da haşlanıyor ..benim tefali tercih etme nedenim de aynı zaman da buhar pişiricisi ve zaman ayarı oldugu içindi....ama eti düdüklü tencerede yapmıyorum kısık ateste normal tencerede kendi susuyla pişiriyorum zamanın varsa dene derim gerçekten lezzetli oluyor...

etin her türlüsünü yapıyorum zaten canım ben sadece zaman acısından dedim onu ayrıca nohut fisslerde 10 dk da eriyo resmennnnnn 20 dk cokkkk zamannnn

çoook sevindim 2 gün önce aldım bende fisslerin düdüklüsünü :66: hiç düdüklü kullanmadım daha önce o yüzden ilk dönemler eminim çok pişmiş yemekler yaparım, o kadar kısa sürede pişiyorsa yemekleri... umarım kısa sürede olduğu kadar tenceredeki gibi de lezzetli oluyordur... (bakalım test etmek için 6 ayım daha var:69:)

kızlar ceyiz düzenler eger düdüklü almadıysanız fissler alın kesinlikle resmen hayatımı kurtardı bütün sebzeler 2 dk da pişiyor et bile 7 dk da hazır inanılmaz bişi şiddetle tavsiye ederim birde kurutma makinesi süper bişi dısarda kurutma derdi bitti camasırlardan cıkan tozlar bir hazneye toplanıyor ve manzara cok fena resmen öbek halinde toz kütlesi cıkıyor koyu renkte ve hepsi camasırlardan cıkıyor inanamadım cıkanlara nası giymişim yıllarca die düsünmekten uyku uyumadım gece bence imkanınız varsa mutlaka alın en basta hijyen icin
güle güle kullan cnm
ben düdüklü tefalden tenceremi almıştım,önerini değerlendiremeyeceğim ama kurutma makinenin markasını söylersen sevinirim.bizim evde samsungun kurutma özellikli çamaşır makinesi var.annem çamaşırları yıprattığını söylüyor ve kullanmıyor.

benim de çeyizimde fissler düdüklü tencere vardı ama ben kullanmaya korkuyorum düdüklü tencere :( ilkokuldayken öğretmenim anlatmıştı bir kere patlama hikayesi , kullanabilsem çok iyi olacak , yoksa bazen sebzeleri saatlerce pişirmek zorunda kalıyorum .
kurutma makinesi de faydalı ama her şeyi orda kurutmaya kalksam elektrik faturasına yetişemem sanırım
ben havlular ve kot pantalonlar hariç kullanmıyorum onları yumuşacık yapıyor
ama geriye kalan her şeyi çok buruşturuyor . özellikle penye tshirtleri filan eski yüzlü yapıyor gibi geliyor bana , zorda kalmadıgım sürece kotlar ve havlular haric kullanmıyorum.

benim de çeyizimde fissler düdüklü tencere vardı ama ben kullanmaya korkuyorum düdüklü tencere :( ilkokuldayken öğretmenim anlatmıştı bir kere patlama hikayesi , kullanabilsem çok iyi olacak , yoksa bazen sebzeleri saatlerce pişirmek zorunda kalıyorum .
kurutma makinesi de faydalı ama her şeyi orda kurutmaya kalksam elektrik faturasına yetişemem sanırım
ben havlular ve kot pantalonlar hariç kullanmıyorum onları yumuşacık yapıyor
ama geriye kalan her şeyi çok buruşturuyor . özellikle penye tshirtleri filan eski yüzlü yapıyor gibi geliyor bana , zorda kalmadıgım sürece kotlar ve havlular haric kullanmıyorum.

fisslerde güvenlik sistemi var ilkokuldaykenki teknoloji coook degişti kullan gnül rahatlıgıyla ayrıca kurutma makinesinde uygun programı secersen hiçbişeyi burusturmuyor ama makinen eskiyse bilemem yenilerde böyle bir sorun yok gömlekler bile dümdüz cıkıyor elektrik parasına gelince benim elektrik faturam 10 tl arttı sadece haftada 5 6 kere calısıyor kurutma makinesi

fisslerde güvenlik sistemi var ilkokuldaykenki teknoloji coook degişti kullan gnül rahatlıgıyla ayrıca kurutma makinesinde uygun programı secersen hiçbişeyi burusturmuyor ama makinen eskiyse bilemem yenilerde böyle bir sorun yok gömlekler bile dümdüz cıkıyor elektrik parasına gelince benim elektrik faturam 10 tl arttı sadece haftada 5 6 kere calısıyor kurutma makinesi

Biliyorum cok degisti sistem ama cocuk aklimla nasil korkmussam
annemler evdeyken bir kere denemekte fayda var sanirim :)

kurutma makinem de yeni daha 1 sene bile olmadi alali bosch marka ama
ben hepsini utu kurulugunda secip kurutuyorum belki de baska denemem lazim da cok burusuk cikiyor benim makinemden malesef

ben kurutma makinelerinin kıyafetlere radyasyon yaydığını duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum ama ondan sonra bi soğuma oldu makineden bu konuda bilgisi olan var mı acaba

Merhabalar, ben de düdüklü tencere almak istiyorum. Fissler VQ Blue Point Düdüklü Tencere konusunda fikri olan varsa yazabilir mi? ya da önerebileceğiniz başka bir model.

Merhaba, ben de düdüklü tencere lmak istiyorum. Fissler ve Tefal arasında kaldım. Fissler VQ Blue Point Düdüklü Tencere ile ilgili görüşü olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler.

Kurutma için dediklerine katılıyorum canım acayip bir hav çıkıyor evde kullanıyoruz evlenince ben de alıcam mutlaka. Hele çalışan kadınlar için büyük rahatlık çamaşırı önce yıka sonra as sonra topla zaman kaybı resmen.

evet kızlar yaa tam bi rahatlık şu kurutucular hem de hijyenik
seviyorum ben bu teknoloji dedikleri şeyi:1:

vayyy aklıma yattı valla bu kurutma makinası aklıma gelmezdi gerek duymazdım ama bundan sonra düşünecem

fissler kullanan arkadaşlar bana tespit ettikleri pişirme sürelerini yazabilir mi? Taze fasülyeyi 8 dk tuttum tam pişmedi çok az diri kaldı patatesi 10 dk tuttum püre olmuş nerdeyse öğrene kadar ziyan edeceğim sebzeleri kitapçıktaki süreler hiç tutmuyor

Back
X