güle güle kullan cnmkızlar ceyiz düzenler eger düdüklü almadıysanız fissler alın kesinlikle resmen hayatımı kurtardı bütün sebzeler 2 dk da pişiyor et bile 7 dk da hazır inanılmaz bişi şiddetle tavsiye ederim birde kurutma makinesi süper bişi dısarda kurutma derdi bitti camasırlardan cıkan tozlar bir hazneye toplanıyor ve manzara cok fena resmen öbek halinde toz kütlesi cıkıyor koyu renkte ve hepsi camasırlardan cıkıyor inanamadım cıkanlara nası giymişim yıllarca die düsünmekten uyku uyumadım gece bence imkanınız varsa mutlaka alın en basta hijyen icin
benim de çeyizimde fissler düdüklü tencere vardı ama ben kullanmaya korkuyorum düdüklü tencereilkokuldayken öğretmenim anlatmıştı bir kere patlama hikayesi , kullanabilsem çok iyi olacak , yoksa bazen sebzeleri saatlerce pişirmek zorunda kalıyorum .
kurutma makinesi de faydalı ama her şeyi orda kurutmaya kalksam elektrik faturasına yetişemem sanırım
ben havlular ve kot pantalonlar hariç kullanmıyorum onları yumuşacık yapıyor
ama geriye kalan her şeyi çok buruşturuyor . özellikle penye tshirtleri filan eski yüzlü yapıyor gibi geliyor bana , zorda kalmadıgım sürece kotlar ve havlular haric kullanmıyorum.
fisslerde güvenlik sistemi var ilkokuldaykenki teknoloji coook degişti kullan gnül rahatlıgıyla ayrıca kurutma makinesinde uygun programı secersen hiçbişeyi burusturmuyor ama makinen eskiyse bilemem yenilerde böyle bir sorun yok gömlekler bile dümdüz cıkıyor elektrik parasına gelince benim elektrik faturam 10 tl arttı sadece haftada 5 6 kere calısıyor kurutma makinesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?