• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fissler düdüklü tencere hangi model?????????

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
kızzlar önümüzdeki ay çeyiz alışverişine başlamak istiyorum yavaş yavaş aday yok ama anca bulurum bu gidişle bakıyorumda çeyiz topiklerine maşallah :nazar::nazar::nazar: anca yetişirim heralde :27:

internetten araştırdığım kadarıyla fissler den genel olarak çok memnun kullananlar

fissler otomotik buhar tıcı (biryere dokunup buhar mı ne çıkartıyorlarmış :1: ) 15 sn de de açabiliyormuşsunuz:44:
birde zaman ayarlayıcıları falan varmış (bu şart mıdır bilmiyorum :1: hiç mutfağa girmediğim için bunlar tuhaf gelirse cahilliğime verin:37: )

başka özelliğe daha dikkat etmem gerekiyor mu bilmiyorum varsa daha dikkat etmem yazarsanız sevinirim :1::1: ben hiç anlamıyorum çünkü bu çeyiz olaylarından yol gösterin şu arkadaşınıza
 
Son düzenleme:
önerisi olan yok mu :31::31::31::31:

selam şekerim. bende 2 ay kadar oldu fissler düdüklü tencere alalı acayip memnunum. Yeni evli sayılırım 9 ay. çalıştığım için çok dert oluyordu yemek konusu. yemeği yapması bi dert pişmesini beklemesi ayrı dertti inan hepsi kalktı ..hiç yorulmuyorum sırayla her yemeğimi (sebze et) fisslerimde yapıyorum. bak dakika da vereyim de şaşır. Taze fasülye 6dk, biber dolma 8 dk,(yarım brdak su ile) tavuk haşlama 20 dk, yeşil mercimek 4dk ve bunlar aklıma gelenler yazdıkça hepsini not ediyorum..acayip memnunum..yemek pişince 10 dk kadar kısa sürede buharı kendiğinden boşalıyor..o da büyk kolaylık. zamanlayıcıya gerek varmı demişsin ya asıl işini kolaylaştıran o zaten 1dk. bile önemli çünkü yemeği eritebiliyor. zamanlayıcı altını kısman gereken zamanı pişen zamanı düdük sesiyle haber veriyor..kesinlikle düşünme inan fiyatı pahalı gibi gelebilir ama değer. hee bu arada kapakta 2 aparat var çıkarıp takmalı birde lastiği bunlar makinaya girmiyor aklında olsun lastik bulaşık makinasında yıkanınca tencere çalışmıyor bu da denenmiştir:D alışana kadar vakit alıyor biraz ama alışınca inan vazgeçemiyorsun...kesinlikle tavisyemdir gönül rhtlığıyla alabilirsin.
 
cnmm çok saol..... garanti süresi işlemesin diye alıp züccayide bırakıyım en iyisi.......

birde gerçekten çok pahalı ya :1: diğer düdüklülere göre :ssz:

anneme söylesem laf eder kendi kafama göre de almak istemiyorum hiç anlamam mutfak eşyalarından :26: bu kadar para döküpde boşa harcamak istemem :31::31::31:
 
Merhaba, ben yaklaşık 2 senedir Fissler VQ Blue Point düdüklü tencere kullanıyorum. Tekzenden almıştım, öok memnunum, mutfakta elim ayağım gibi. Düdüklü tencere konusunda Fissler'i kesinlikle öneririm.
Bir iki kullanımda alışacağınızdan eminim. Yanında bir de mutfak saati edinin çünkü bir dakika bile çok önemli :)
 
Back
X