Bebek İkinci El Fisher Price Yağmur Ormanı Salıncak ve Baby Alıve Tatlı bebeğim/satılmıştır

Powerfull

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
2.582
4.362
358
Salıncağımızı yine forumdan bir arkadaşımdan aldım ve oldukçada memnun kaldık fakat kayınvalidemin vefatından dolayı oğlum fazla kullanamadı 1 ay ancak kullanabildik şimdide yürüteç aldığım için ve oğlum bunda durmadığı için satıp başka bir ihtiyacımızı karşılamak istiyorum . Fiyat olarak 100 tl düşünüyorum elden teslim tercihim

Eklentiler

• IMG_20140818_120337.jpg
    245,4 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_20140818_120342.jpg
    228,9 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_20140818_120347.jpg
    228,6 KB · Görüntüleme: 145
salıncakta son fiyat nedir almak istiyorum 75 olur mu ?

konu güncel ayrıca elime geçen hafta aldığım Baby Alive tatlı bebeğim var sadece kutusundan çıkarıldı kızım yüzüne bile bakmadım o altına ıslatan bebek istiyormuş oda satışdadır

konu güncel ayrıca elime geçen hafta aldığım Baby Alive tatlı bebeğim var sadece kutusundan çıkarıldı kızım yüzüne bile bakmadım o altına ıslatan bebek istiyormuş oda satışdadır
Fiyat nedir canim

baby alive ın fotosunu alabilirmiyim ve modelini özelden tlf nu mu yazdım whatsuptan msj atabilirsiniz.

Merhaba, salıncak duruyor mu? 90 tl ve PTT kargo ile yollarsanız hemen almak istiyorum, Gebze deyim. Bana acil lazım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…