Bebek İkinci El Fisher Price Yağmur Ormanı Jumperoo hoppala satıyorum

ELPHY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
209
3
$DSC08481.jpg $DSC08478.jpg merhaba hanımlar
Fisher Price Yağmur Ormanı Jumperoo hoppala satıyorum oğlum 6 aylıkken aldım ikimizde çooook memnun kaldık :KK70: hoppala sayesinde çok çabuk ayaklandı diyebilirim şu an 8 aylık ve yerinde durmak bilmiyor biz de artık yürümesine yardımcı olacak oyuncaklara geçiyoruz ve malum evde yer açılması lazım hoppalanın oturak kısmının altındaki astarını değiştirdim sadece onu belirteyim kendi kumaşı keçe gibi bişeydi ve dayanıksızdı ben orjinaliyle aynı renkte saten kumaş diktim eskisinden güzel oldu bilginize.. bunun dışında herşeyi hiç problemsiz çalışıyor özelliklerine internetten bakabilirsiniz zaten istanbulda ikamet ediyorum almak isteyenler elden görerek alabilirler fiyatı: 180 tl son rakamdır

slm ılanınızla ılgılenıyoruz,,manisada yasıoruz kargoyu göz önüne alırsak ürüne verebileceğim rakam 150 tl ,, kargosu pahalıya mal olacaktır,2. secenek olarak sunu oneriyorum,180 tl olarak sahıbınden taksıtlı alım yapabılmem ıcın urunu get acabılırmısınız,acil cvp verirsenız sevinirim

mrb
get açtığımdada epey komisyon kesiliyor dimi ne kadar bilmiyorum gerçi.. su an zaten satışta ama get li diil

150 ye veriyosanız direk alalım kargosu da var,bütçe bu kadar yardımcı olursanız sevinirim

sizi anlıyorum kargo da zaten 40 lira falan tutar tahminim.. en son 170 lira diyelim o zaman. karar sizin...

tamam alıcıyız kargo ve adres bilgileri için ne yapalım,,ben eşimin numarasını veriyim görüşelim 0555 850 10 99

ürün satılmıştır... bu arada merak edenler için söyliyim iyi bir paketlemeyle ptt kargo aracılığı ile koskoca hoppalayı sadece 20 liraya gönderdim :)

X