Bebek İkinci El Fisher Price yağmur ormanı jimnastik merkezi çok az kullanılmış

bebek_bebek

pamuk prensim
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
148
8
Fisher Price'ın en sevilen ürünlerinden yağmur ormanı jimnastik merkezi çok az kullanıldı
Küçük bir eve taşındığımız için mecburen satıyorum
Çok fonksiyonlu bir üründür özelliklerine internetten ulaşabilirsiniz
İlgilenenler buradan yada özelden msj atabilirler
$1.jpg $22.jpg

bugün aldım bende siteye üye olunca 10 tl indirim var.access karta da %10 indirim.üstelik fiyatı 100tl üzeri olduğu için kargo bedava ben 85.50 ye almış oldum. uygun fiyat verilmiş olsa çok üzülürdüm ama birkaç gündür bakınıyodum

İsteyen istediği yerden alır tabi arkadaşlar.Ancak adı sanı bilinmeyen, güvenilir olmayan internet sitelerinde sıfır adı altında 2.el ürün satabiliyorlar o nedenle dikkatli olmak gerekli.
Arkadaşlarımın başına benzer durumlar çok geldi malesef çoğu zaman ürünü geri iade de almıyorlar.
Ben ürünü bilinen ve güvenilir bir internet sitesinden 130tl.+kargoya aldım.Bu ürünün piyasası budur..Neredeyse sıfır ürünü 100tl+kargo satıyorum..Fiyatla ilgili bana kimseden bir indirim talebi gelmedi, elbette fiyatta yardımcı olmaya çalışırım.

İsteyen istediği yerden alır tabi arkadaşlar.Ancak adı sanı bilinmeyen, güvenilir olmayan internet sitelerinde sıfır adı altında 2.el ürün satabiliyorlar o nedenle dikkatli olmak gerekli.
Arkadaşlarımın başına benzer durumlar çok geldi malesef çoğu zaman ürünü geri iade de almıyorlar.
Ben ürünü bilinen ve güvenilir bir internet sitesinden 130tl.+kargoya aldım.Bu ürünün piyasası budur..Neredeyse sıfır ürünü 100tl+kargo satıyorum..Fiyatla ilgili bana kimseden bir indirim talebi gelmedi, elbette fiyatta yardımcı olmaya çalışırım.

sende haklısın epeydir buradanda takip ediyodum denk gelmemiştim. yeni bişey almanın ve çokta uyguna almanın heyecanıyla yazdım isteyen istedği fiyata alır satar. bugün elime ulaştı. neyseki dediğin gibi bi durum olmadı. umarım seninde gönlne göre olur

X