Bebek İkinci El fisher price yağmur ormanı anakucağı

tweety_07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
919
0
116
Diğer
6 ay kullanılmış temiz fisher price yağmur ormanı ana kucağı ankarada ısteyen görebilir $Fotoðraf0478.jpg

bu ürün hala elinizdeyse fiyatını öğrenebilir miyim? Ankara'da oturuyorum ben de. pazartesi Gata'ya gelicem fiyatı uygunsa alabilirim

son fiyat mı ve ankaradayım yenıyım arac yok elden teslim mumkun mu

selam,

sıfırı 250 tl civarında göreceksiniz ki çok fazla kullanılmadı size özel en son 90 yaparım elden teslim gibi bir şansımız yok ama kutulanıldıgı takdirde çok buyuk olmayacaktır ebebgiğiniz kız mı erkek mi bayağı mothercare bodyları falan var almak isterseniz onlarda temiz

selam,

sıfırı 250 tl civarında göreceksiniz ki çok fazla kullanılmadı size özel en son 90 yaparım elden teslim gibi bir şansımız yok ama kutulanıldıgı takdirde çok buyuk olmayacaktır ebebgiğiniz kız mı erkek mi bayağı mothercare bodyları falan var almak isterseniz onlarda temiz

üzgünüm bir süredir girip yazamadım ilginize teşekkürler fakat ürünü alamayacağmı üzülerek belirtiyorum

Tatlim urun hala satilmadiysa ciddi aliciyim bende ankarada oturuyorum yakinda bir oglum olcak baska urunlerde varsa irtibata gecmek isterim sevgiler...

Back