Bebek İkinci El Fisher Price Titreşimli Ana Kucağı - Sallanan Sandalye

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul
Çok temiz durumda, oyuncakları tam ve eksiksiz. Titreşimi ve müzikli oyuncağı kusursuz çalışıyor. Gazlı bebekler için titreşim özelliği harika. Biraz büyüdüğünde ise bebeği oyalamak için ideal.
89 TL

Sancaktepe ya da Umraniye'den elden görüp inceleyip beğenip alabilirsiniz. Büyükçe bir ürün olduğundan kargo tercih etmiyorum.
Buradan ya da arcipop@hotmail.com adresimden ulasabilirsiniz. Diger ilanlarımdan toplu alımda özel fiyat yapılabilir.

• Rahatlatıcı titreşim özelliğine sahiptir.
• Sökülebilir oyuncak barında 3 Sevimli oyuncakla birlikte sunulur; ortada cekilince muzik calan cicek, ve yanlarda iki kelebek bebeginize eglenceli vakit gecirtecek.
• Yeni doğan için sandalyeyi yatık konumunda kullanabilirsiniz, bebeginiz biraz büyüdügünde sandalyeyi tek hareketle dikleştirebilirsiniz.
• Üstün nitelikli yumuşak dokusu bebeğinizin rahat uyumasını veya keyifle oynamasını sağlar.

Ürünün birebir aynısı bende var..bi arkadaşım hediye etmişti..her gün Allah razı olsun dedim :) o kadar rahat ettik ki bebeğimle..onda sakin sakin uyumaya alıştı..şimdi 7 kg oldu, mutfakta bile yanımda hep.artık oyuncaklarıyla oynuyor rahatça..kesinlikle tavsiye ederim. kullanamayacağımız kiloya geldikten sonra ben de satmayı düşünüyorum ve açıkçası iyi fiyat vermişsin arkadaşım..çünkü bildiğim kadarıyla sıfırı 170-180 tl..kaçırmayın arkadaşlar! ben bütün yeni annelere öneriyorum çevremdeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…