• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Fisher Price Titreşimli Ana Kucağı - Sallanan Sandalye

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul
Çok temiz durumda, oyuncakları tam ve eksiksiz. Titreşimi ve müzikli oyuncağı kusursuz çalışıyor. Gazlı bebekler için titreşim özelliği harika. Biraz büyüdüğünde ise bebeği oyalamak için ideal.
89 TL

$Sancaktepe-20130603-01083.jpg $Sancaktepe-20130603-01077.jpg $Sancaktepe-20130603-01078.jpg $Sancaktepe-20130603-01079.jpg $Sancaktepe-20130603-01081.jpg $Sancaktepe-20130603-01082.jpg

Sancaktepe ya da Umraniye'den elden görüp inceleyip beğenip alabilirsiniz. Büyükçe bir ürün olduğundan kargo tercih etmiyorum.
Buradan ya da arcipop@hotmail.com adresimden ulasabilirsiniz. Diger ilanlarımdan toplu alımda özel fiyat yapılabilir.

• Rahatlatıcı titreşim özelliğine sahiptir.
• Sökülebilir oyuncak barında 3 Sevimli oyuncakla birlikte sunulur; ortada cekilince muzik calan cicek, ve yanlarda iki kelebek bebeginize eglenceli vakit gecirtecek.
• Yeni doğan için sandalyeyi yatık konumunda kullanabilirsiniz, bebeginiz biraz büyüdügünde sandalyeyi tek hareketle dikleştirebilirsiniz.
• Üstün nitelikli yumuşak dokusu bebeğinizin rahat uyumasını veya keyifle oynamasını sağlar.

Ürünün birebir aynısı bende var..bi arkadaşım hediye etmişti..her gün Allah razı olsun dedim :) o kadar rahat ettik ki bebeğimle..onda sakin sakin uyumaya alıştı..şimdi 7 kg oldu, mutfakta bile yanımda hep.artık oyuncaklarıyla oynuyor rahatça..kesinlikle tavsiye ederim. kullanamayacağımız kiloya geldikten sonra ben de satmayı düşünüyorum ve açıkçası iyi fiyat vermişsin arkadaşım..çünkü bildiğim kadarıyla sıfırı 170-180 tl..kaçırmayın arkadaşlar! ben bütün yeni annelere öneriyorum çevremdeki

Back