Bebek İkinci El Fisher Price Piyanolu Jimnastik Merkezi az kullanıldı satılık

fulliia

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
32
5
fisher price piyanolu oyun halımız satılıktır.Çok az kullanıldı tüm oyuncakları tam ve steril edildi herhangi bir hasarı yoktur.fiyat 80,00 tl kargo alıcıya aittir yerimiz istanbulda isteyen elden de alabilir.

• Fisher Price Piyanolu Jimnastik Merkezi bir çok modülü ile bebeğinize farklı farklı oyun alanları yaratır
  • Piyanolu jimnastik merkezi tamamen farklı dizaynı sayesinde bebeğinize bir jimnastik merkezinden ona en güzel oyun alanıdır
  • 3 farklı oyun modu bulunuyor
  • 1- Sırtüstü oyun modunda bebek ayaklarıyla piyano tuşlarına basarken, bir yandan da oyuncak barındaki oyuncaklarla oynar
  • 2- Oturma modunda elleriyle gerçek bir piyano çalar gibi eğlenir
  • 3- Yüzüstü oyun modunda yatarak aynada kendini keşfetmeye çalışırken yumuşak oyuncaklarla güzel vakit geçirebilir
  • Faydaları: Bebeğin sebep-sonuç arasındaki ilişkiyi kavramasına yardımcı olurken, el-göz koordinasyonu ve kaba motor becerilerinin gelişimini destekler oyun halısı.jpg

Canim istanbulda nerdesin, birde elindekinin fotografini atabilirmisin bana

ben Başakşehirdeyim, kullanışlımı bu oyun hlısı, senin bebiş neden kulanmadı.

oyun halısı araştırırken herkes bunu tavsiye etti.gerçekten bende memnun kaldım ama benim minişim malesefki herşeydan çok çabuk sıkılıyor.başka bebekler gayet güzel oyuncaklarıyla yarım saat oynarken benimki 5 dk.bende steril edip kaldırdım.sıfırını ebebek ten 169,00 tl ye aldım.sıfır ayarında.

fisher price piyanolu oyun halımız satılıktır.Çok az kullanıldı tüm oyuncakları tam ve steril edildi herhangi bir hasarı yoktur.fiyat 80,00 tl kargo alıcıya aittir yerimiz istanbulda isteyen elden de alabilir.

• Fisher Price Piyanolu Jimnastik Merkezi bir çok modülü ile bebeğinize farklı farklı oyun alanları yaratır
  • Piyanolu jimnastik merkezi tamamen farklı dizaynı sayesinde bebeğinize bir jimnastik merkezinden ona en güzel oyun alanıdır
  • 1- Sırtüstü oyun modunda bebek ayaklarıyla piyano tuşlarına basarken, bir yandan da oyuncak barındaki oyuncaklarla oynar
  • 3- Yüzüstü oyun modunda yatarak aynada kendini keşfetmeye çalışırken yumuşak oyuncaklarla güzel vakit geçirebilir
  • Faydaları: Bebeğin sebep-sonuç arasındaki ilişkiyi kavramasına yardımcı olurken, el-göz koordinasyonu ve kaba motor becerilerinin gelişimini desteklerEki Görüntüle 1575385
Merhaba . Ürünü almak istiyorum. Bende ıstanbulda oturuyorum. Siz nerede oturuyorsunuz. Elden almak istiyorum

• Faydaları: Bebeğin sebep-sonuç arasındaki ilişkiyi kavramasına yardımcı olurken, el-göz koordinasyonu ve kaba motor becerilerinin gelişimini desteklerEki Görüntüle 1575385
Bi cevap yazsaniz duruyormu oyun halisi?

kusura bakmayın uzun zamandır nette sorun olduğu için foruma yeni girebildim . hala satılıktır ilgilenler yazarsa çok sevinirim.

Slm piyanoda falan sıkıntı yok değil mi birde en son seksen mi indirim olmaz mı acaba

X