Bebek İkinci El Fisher Price Okyanus OYUN HALIMIZ KULLANILMADI DEGERİNİN ALTINDA SATISTA KACMAZ

emosyakup

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
1.118
13
158
Ankara
Eki Görüntüle 939268

Kızıma aldık fakat kızım hic kullanmadı desem yeridir yerde yatmaktan hoslanmadıgı ıcın toplasan 3-4 defa kullandı ve bir daha kullanmadı onun ıcın satısa sunuyorum degerinin altına kacırmayın...

SATIŞ FİYATI : 69.90 TL

Özellikleri:

Ürünü yumuşak bir oyun battaniyesi şeklinde kullanarak başlayın, bırakın harekete geçirici motifler, neşeli müzikler ve ilginç aktiviteler bebeğinizin vurma, yakalama ve çarpma dürtülerini harekete geçirsin.
Yüzüstü oyun zamanı geldiğinde, bir destek oluşturmak içinbir ucundan yukarıya doğru katlayın, sonra bebeği uzanmaya ve çekmeye teşvik edecek aktivite oyuncaklarını takın.
Bebek hazır olduğunda, emekleyebileceği bir alan yaratmak için battaniyeyi ve kemerleri yeniden düzenleyin!
Battaniyeyi makinede yıkamak için kemerleri sökün veya taşıyabilmek içinsadece katlayın.

Bebeğin Gelişimine Yönelik Faydaları:

3 aşama vurma, uzanma ve yüzüstü oyun & emeklemeyi teşvik eder ve bebeğin kol, bacak, mide ve boyun kaslarını güçlendirir.
Oyuncaklara vurdukça, yakaladıkça ve çarptıkça bebeğin motor becerilerini ve göz-el koordinasyonunu geliştirir.
Bebeğin hareketleri bir şeylerin oluşmasını sağlar, sebep ve sonuç ilişkisini öğretir.
Bebek gözlemlediği ve süprizleri tahmin ettiği içindüşünme becerilerini geliştirir.
Renkli desenler görsel duyuları harekete geçirir

arkadaslar msj yazdım ozelden isteynler olmus oyun halısını ılk aldım diyenın olsun oyun halısı

Slm daha once almak isteyen olmus ama neden satilmams merak ettim bende talibim en son ne olur

Urun hala satilmams almak istyn oldg halde merak ettm en son ne olur ve hangi sehirdesnz

soyle soyluyum canım bazı arkadaslar alacaklarını soylediler fakat geri donus yapmadılar bir arkadasda sonradan vazgecti diger arkadasda 50 tl olursa suan hemen almak istiyo fakat zaten ındırım yaptgm ıcın veremedim malesef en son 60 tl yaptım satılsın diye suan sıfırından hic bir farkı yok alan kısı gorecek sıfırı 110-120 tl pıyasada bende ankaradayım bu arada kargosuda cok uygun tutar urun cok hafif ve parcalanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…