arkadaşlar fotoraf ekleyemiyorum bu ayaklı salıncaklı bi ürünü var ondan memnunmusunuz kullanışlımı boşuna almak istemiyorum 3+1 ana kucaklısalıncak diye geçiyor ismi yardımcı olursanız sevinirim
cnm benim fisher price sin salincagi var gayet kullanisli suan bebegim buyudu icinde durmuyor,kucukken cok iyi oldu dur ben bi resim ekliyeyim omu bak bakalim
resim eklemede bi sorun var
resmini cektim ekledim ama acilmadi
bana sorarsan 4 aylik olmus artik zaten bu salincak eger aynisindan bahsediyorsak 6 aya kadar ben 8 aya kadar zor bindirdim donmeyi ogrendigi icin donmeye ugrasiyor sIkIliyor icinde
bu salıncaklardan geçenlerde toyikide gördüm. 9 kiloya kadar dediler. bence 1-2 ay ancak kullanabilirsiniz. onun içinde gerek yok bence ama siz bilirsiniz. doğduğunda alsaydınız bayağı bi kullanırdınız.
canım bebeğin daha 4 aylıkmış, kendi başına oturamadığı için mutlaka kucakta veya yatıyor oluyor. biraz daha sabret. 6 aylık olunca rahatlıkla oturabileceği için mama sandalyesi veya hoppala falan alabilirsin.
merhaba,
benim bebegim de 4 aylık oldu.ben onu oyalamak icin ya da mutfakta islerimi halletmek icin mama sandalyesine oturtuyorum.o mutfakta benimle dururken ben de yemeklerimi yapıyorum.mama sandalyem 3 pozisyonlu oldugu icin rahat bir sekilde duruyor.chicco polly aldım. tavsiye ederim.