Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Fisher Price nin bu ürününü kullanan varmı?

ecsudi

ecrin sudemim
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
80
1
86
İstanbul
arkadaşlar fotoraf ekleyemiyorum bu ayaklı salıncaklı bi ürünü var ondan memnunmusunuz kullanışlımı boşuna almak istemiyorum 3+1 ana kucaklısalıncak diye geçiyor ismi yardımcı olursanız sevinirim

bu arada fotorafını ekleyemedim nasıl ekliycem onuda söylermisiniz çok şey istedim sanırım

cnm benim fisher price sin salincagi var gayet kullanisli suan bebegim buyudu icinde durmuyor,kucukken cok iyi oldu dur ben bi resim ekliyeyim omu bak bakalim

çok iyi olur benim kızım 4 buçuk aylık oldu şuan sence alıyımmı ayaklı olanını kullanışlımıdır

resim eklemede bi sorun var
resmini cektim ekledim ama acilmadi
bana sorarsan 4 aylik olmus artik zaten bu salincak eger aynisindan bahsediyorsak 6 aya kadar ben 8 aya kadar zor bindirdim donmeyi ogrendigi icin donmeye ugrasiyor sIkIliyor icinde

bu salıncaklardan geçenlerde toyikide gördüm. 9 kiloya kadar dediler. bence 1-2 ay ancak kullanabilirsiniz. onun içinde gerek yok bence ama siz bilirsiniz. doğduğunda alsaydınız bayağı bi kullanırdınız.

haklısınız ben oyalamak için rahat etmesi için bişey istiyordum hep yatıyor kucakta bu yüzden başka bi ürün varmı peki bildiğiniz kızım için

canım bebeğin daha 4 aylıkmış, kendi başına oturamadığı için mutlaka kucakta veya yatıyor oluyor. biraz daha sabret. 6 aylık olunca rahatlıkla oturabileceği için mama sandalyesi veya hoppala falan alabilirsin.

ekledim umarim bundan bahsediyorsundur,ben bebegim 15 gunlukken aldim suan 8 aylik icinde durmuyor bebegin 4 aylik olmus bana sorarsan alma 2 ay ancak biner donmeyi ogrenince icinde durmaz,insallah yardimci olmusumdur sevgiler

merhaba,
benim bebegim de 4 aylık oldu.ben onu oyalamak icin ya da mutfakta islerimi halletmek icin mama sandalyesine oturtuyorum.o mutfakta benimle dururken ben de yemeklerimi yapıyorum.mama sandalyem 3 pozisyonlu oldugu icin rahat bir sekilde duruyor.chicco polly aldım. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…