- 19 Ekim 2011
- 60
- 0
- Konu Sahibi nehirocean
Bakın yürüyorum, çok da eğleniyorum... Neşeli Yürüteç bebeğinizin hem hoş vakit geçirebileceği bir aktivite merkezi,hem de ilk adımlarını atmasında ona yardım edecek yürüteç olarak iki özel modda tasarlanmıştır. Birinci modda bebeğiniz panelin önünde oturarak piyanonun ışıklı 4 tuşuna basabilir, şarkı kitabının sayfalarını çevirebilir, gitarın tellerine dokunabilir, saksafonun üzerindeki düğmelere basabilir ve müzik dolu bir dünyaya yolculuk yapabilir. Bebeğiniz bu müzik aletlerini çalarken keşfedeceği 3 enstrümental parça, 2 müzikal ezgi sayesinde çok eğlenecektir. İkinci modda ise geniş tekerlekli bir tabanın üzerinde oturan ve ilk adımlarına destek verecek tutma kolu ile yürütecin arka tarafında kolaylıkla yürüyebilir. Yürüteç bebeğinizin adımlarını müzikle düllendirerek, ilk adımlarındaki en büyük destekçisi olacaktır. Yaş Grubu: 6 ay ve üzeri.
kızım bu oyuncakla önce oturarak oynadı ve daha sonra yürüteç olrak kullandık toplam 4 ay falan ancak kullandık. bu oyuncak sayesinde hem bacakları hemde ayak yapısı bozulmadı malum yürüteçleri bir çok uzman tavsiye etmiyor.bu oyuncagımızı 120 tl aldık ancak şuan 85 tl olarak satmak istiyoruz.
ilgilenen arkadaşlarımın mesajlarını bekliorum.
Bebek Oyuncakları - Fisher-Price'dan eğitici oyuncaklar - Product Details
kızım bu oyuncakla önce oturarak oynadı ve daha sonra yürüteç olrak kullandık toplam 4 ay falan ancak kullandık. bu oyuncak sayesinde hem bacakları hemde ayak yapısı bozulmadı malum yürüteçleri bir çok uzman tavsiye etmiyor.bu oyuncagımızı 120 tl aldık ancak şuan 85 tl olarak satmak istiyoruz.
ilgilenen arkadaşlarımın mesajlarını bekliorum.
Bebek Oyuncakları - Fisher-Price'dan eğitici oyuncaklar - Product Details