S Simoshino Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2014 355 27 38 İstanbul 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simoshino #1 İstanbul sarıyerdeyiz.. Elden teslim uygundur cunku demonte edemiyorum urunu yoksa kutusu fln duruyor aslında.. Ayırma yapmıyorum..ücreti yatırana hemen kargolayacagım..
İstanbul sarıyerdeyiz.. Elden teslim uygundur cunku demonte edemiyorum urunu yoksa kutusu fln duruyor aslında.. Ayırma yapmıyorum..ücreti yatırana hemen kargolayacagım..
25hasret dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2014 738 60 73 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simoshino #2 Simoshino .!.: İstanbul sarıyerdeyiz.. Elden teslim uygundur cunku demonte edemiyorum urunu yoksa kutusu fln duruyor aslında.. Ayırma yapmıyorum..ücreti yatırana hemen kargolayacagım.. Eki Görüntüle 1276093 Eki Görüntüle 1276094 Genişletmek için tıkla... cnm tahmini kaç kilo kargo çok tutar mı acaba
Simoshino .!.: İstanbul sarıyerdeyiz.. Elden teslim uygundur cunku demonte edemiyorum urunu yoksa kutusu fln duruyor aslında.. Ayırma yapmıyorum..ücreti yatırana hemen kargolayacagım.. Eki Görüntüle 1276093 Eki Görüntüle 1276094 Genişletmek için tıkla... cnm tahmini kaç kilo kargo çok tutar mı acaba
S Simoshino Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2014 355 27 38 İstanbul 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simoshino #3 Olgunay .!.: cnm tahmini kaç kilo kargo çok tutar mı acaba Genişletmek için tıkla... Cnm demonte edebilsem hafif bir sey ptt ile cok tutacagını sanmıyorum ama iste sökemiyorum zarar vermek de istemiyorum.
Olgunay .!.: cnm tahmini kaç kilo kargo çok tutar mı acaba Genişletmek için tıkla... Cnm demonte edebilsem hafif bir sey ptt ile cok tutacagını sanmıyorum ama iste sökemiyorum zarar vermek de istemiyorum.
25hasret dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2014 738 60 73 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simoshino #4 Simoshino .!.: Cnm demonte edebilsem hafif bir sey ptt ile cok tutacagını sanmıyorum ama iste sökemiyorum zarar vermek de istemiyorum. Genişletmek için tıkla... çok şeker 25tl olur mu lütfen hemen paranı yatıraym
Simoshino .!.: Cnm demonte edebilsem hafif bir sey ptt ile cok tutacagını sanmıyorum ama iste sökemiyorum zarar vermek de istemiyorum. Genişletmek için tıkla... çok şeker 25tl olur mu lütfen hemen paranı yatıraym
S Simoshino Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2014 355 27 38 İstanbul 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simoshino #5 Olgunay .!.: çok şeker 25tl olur mu lütfen hemen paranı yatıraym Genişletmek için tıkla... Malesef cnm..sıfırı 90 tl zaten..
Olgunay .!.: çok şeker 25tl olur mu lütfen hemen paranı yatıraym Genişletmek için tıkla... Malesef cnm..sıfırı 90 tl zaten..
25hasret dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2014 738 60 73 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simoshino #6 Olgunay .!.: çok şeker 25tl olur mu lütfen Genişletmek için tıkla... hemen paranı yatırayım Simoshino .!.: Malesef cnm..sıfırı 90 tl zaten. Genişletmek için tıkla...
Olgunay .!.: çok şeker 25tl olur mu lütfen Genişletmek için tıkla... hemen paranı yatırayım Simoshino .!.: Malesef cnm..sıfırı 90 tl zaten. Genişletmek için tıkla...
25hasret dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2014 738 60 73 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simoshino #7 Olgunay .!.: hemen paranı yatırayım Genişletmek için tıkla... garanti hesabı var mı
E egunal Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2009 40.161 6.634 248 20 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Simoshino #8 Tek ürün satışı için konu açmak yasaktır. Lütfen bölüm kurallarına uygun konu açınız. Bölüm kuralları; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.671778/
Tek ürün satışı için konu açmak yasaktır. Lütfen bölüm kurallarına uygun konu açınız. Bölüm kuralları; http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.671778/