Bebek İkinci El Fisher Price jumperoo yagmur ormanı hoppala satıyorum

Simoshino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
355
27
2 ay önce almıştık tertemiz ve yepyenidir.
Orjinal kutusunda göndereceğim.

Kargo dahil 260 TL
İstanbul içi uygun olursa 250 TL elden teslim olabilir.

Klasik hoppala eğlencesinin modern tasarımı. Güvenli zıplama eğlencesi, bebekler zıpladıkça onu harekete duyarlı ışık ve ses efektleriyle ödüllendirir.
Annelerin aktive edebileceği 4 dakika boyunca süren eğlence özelliği.
Bebekler dönebilen koltuğu sayesinde çevresinde ve üzerinde bulunan oyuncaklara ulaşabilecek ve keyifle oynayacaktır.
Bebekler; Fil, sallanan maymun, dönen kertenkele ve daha fazla oyuncak ile eğlenceli vakit geçirecek.
3 farklı yükseklik ayarı mevcuttur, yumuşak yaylar bebeklerin ellerinin güvenliği içinözel olarak dizayn edilmiştir.

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 310
  • $image.jpg
    $image.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 316
  • $image.jpg
    $image.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 340
  • $image.jpg
    $image.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 229
  • $image.jpg
    $image.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 250
  • $image.jpg
    $image.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 257
Son düzenleme:
Canım ben bayadır arıyordum bunu ama sende fiyatını cok belirtmişsin üstüne 50 lira daha koysam nurtariadan 0 ını alıcam ki zaten kargo parasıyla okadarına geliyor :-) fiyat son fiyatmı ?

Haklisiniz tabii ama bizimki gercekten yepyeni sifir gibi..almak isteyen 100tl
Bosuna vermesin istedim ben..ben alirken de ikinci elini cok aramistim bulamamistim..sifir almak mantiksiz cunku..sizin verebileceginiz fiyat nedir? Bir de neredesiniz il olarak

Haklisiniz tabii ama bizimki gercekten yepyeni sifir gibi..almak isteyen 100tl
Bosuna vermesin istedim ben..ben alirken de ikinci elini cok aramistim bulamamistim..sifir almak mantiksiz cunku..sizin verebileceginiz fiyat nedir? Bir de neredesiniz il olarak
istanbuldayım ve en son verebilceğim fiyat 200 cnm :) bebegım hıc durmuyor ve bunla zaptedebilrim sanırım senin içinde uygunsa bn talibim :KK17:

X