Bebek İkinci El Fisher Price Emekleme Arkadaşım ve Puset Oyuncağı

elvan_byz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
918
3
118
Denizli
Fisher Price marka ışıklı müzikli emekleme arkadaşım bebeğiniz yakalamaya çalışıp dokundukça sesler çıkartıp ışıkları yanacak çalışır durumda hiç bir sorunu yok, puset oyuncağıda çalışır durumdadır bebeğiniz pusete takıldığında altındaki maymun figürünü asıldıkça müzik çalmaya başlar

$SAM_2625.jpg $SAM_2623.jpg

aaa çok sevindim canımm bende ilk defa denizliden birini gördüm çok sevindim, tamam canım öyle yapalım bir arkadaştan cevap bekliyorum o almak istemezse sana vereyim canım.

Canım özel atamıyorum benim oğlan 6 aylık gene uygun ürünlerin varsa alabilirim epeydir mama sandalyesi arıyordum kargo sıkıntılı olunca gidip aldık mecbur haberleşelim mutlu oldum :-D

Canım özel atamıyorum benim oğlan 6 aylık gene uygun ürünlerin varsa alabilirim epeydir mama sandalyesi arıyordum kargo sıkıntılı olunca gidip aldık mecbur haberleşelim mutlu oldum :-D

Tamam canım haberleşelim benim oğlumda 16 aylık, o tarz şeyleri kargo açısından aynı şehirden almak daha makul ama arayıncada bulunmuyor ne yazık ki, benim elimde bu iki oyuncak var canım birde yaza doğru mont yağmurluk koyacağım satışa elimde birde 1 yaşa kadar yazlık kıyafetler falan var açtığım konulara bakabilirsin canım

Back