Bebek İkinci El Fisher Price Eğitici Aktivite Masası hiç kullanılmadı istanbul içielden teslim/tek ürün satışı yasak

oykum13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
149
4
48
34
İstanbul
Merhaba, kızımın ilgisini çekmediği için aktivite masamızı satmak istiyorum.sadece istanbul içi elden teslim edebilirim bahçelievlerde oturuyorym ilgilenen olursa resim ekleyeceğim. 100 tl

resim görebilirmiyim? bir de kaç yaşından itibaren kullanılabilir acaba aktivite masasını benim kızım 15 aylık sanırım geç kaldık:)

Günaydın, aslında iki yaşa kadar oynar demişlerdi bana ama kızım iki dakka sabit bi yerde durmadıgı için oyuncaklamoynamıyor evi karıştırmakla geçiriyor hergününü:))

Resimler ekte image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

[QUOTE="oykum13, post: 38273540, member: 52Günaydın, aslında iki yaşa kadar oynar demişlerdi bana ama kızım iki dakka sabit bi yerde durmadıgı için oyuncaklamoynamıyor evi karıştırmakla geçiriyor hergününü:))

Resimler ekteEki Görüntüle 1333416 Eki Görüntüle 1333417 Eki Görüntüle 1333416 Eki Görüntüle 1333417 Eki Görüntüle 1333419 [/QUOTE]
hep böyle bu kuzular benimki de öyle valla aksama kadar evde karistırmadığımız yer kalmıyor :)) canım masa güzelmiş ama biraz pahalı burda cok daha uygun verenler var.Bahçelievlerdeyim ben de oyüzden dikkatimi çekti.

evet canım ya aslında çok kullanmamışsın eminim sıfırdan farksızdır ama işte ikinci el olunca ister istemez daha uygununa bakıyor insan burda 50-60 civarı satılanlar var ama tabi özellikleri nasıldır seninki kadar yenimidir bilemem.Ben cok bilmiyorum aslında bahçelievleri ben de siyavuşpaşa mahallesi eğitim ve araştırma hastanesinin karşısında oturuyorum

Yakin sayiliriz:)

Himm 50 tl ye satmak yerine bir arkadasimin cocuguna hediye edip swvindirmek daha cok mutlu eder beni

Haklisin bende burdan ikinci el bakarken daha uyguna olsun istiyorum ama inN burdan bikac sey aldim cogunda pisman oldum resimdeki gibi cikmadi oyuzden artik gorup almak istiyorum alirsamda

Onbes ayliksaniz bence pek ilgilenmeyebilir, sabit durmadiklqri icin:)

evet haklısın görüp almak en iyisi bazen cok begendiğim seyler oluyor mecburen kargo ile alıyorum istanbulsa elden de alabiliyorum ama çok skıntı olmadı çok şükür.
Umarım masayı istedgin fiyata satarsın burda :)
ben vazgectim zaten masa almaktan :))

Merhaba, kızımın ilgisini çekmediği için aktivite masamızı satmak istiyorum.sadece istanbul içi elden teslim edebilirim bahçelievlerde oturuyorym ilgilenen olursa resim ekleyeceğim. 100 tl
Aktivite masası hala duruyormu ben almak istiyorum nasıl iletişim kurariz

Meraba duruyosa ben alabilirmiyim istanbuldayim

Back