Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba . bende oğlumun dönencesini satmak istiyoruz. resimlerinide koymuştum. gayet temiz kullandık. eksik parçası yok. sanalpazar .com dan satış yapabilirim.
eğer ilgilenirseniz kargo ve pilleri dahil 75tl ye satıyorum.
merhaba . bende oğlumun dönencesini satmak istiyoruz. resimlerinide koymuştum. gayet temiz kullandık. eksik parçası yok. sanalpazar .com dan satış yapabilirim.
eğer ilgilenirseniz kargo ve pilleri dahil 75tl ye satıyorum.Eki Görüntüle 1011131
Eki Görüntüle 1011132
Eki Görüntüle 1011133
resimde bir tane aparat var,yatağa monte edebiliyorsunuz. sıkıştırılıp gevşetiliyor.
ben ikeanın tahta beşiklerinden kullandığım için park yatakta nasıl oluyor bilmiyorum.
eğer ilgilenirseniz kargo ve pilleri dahil 75tl ye satıyorum.Eki Görüntüle 1011131
Eki Görüntüle 1011132
Eki Görüntüle 1011133