• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Fisher Price dönence arıyorum....

dönencemizz resim sığımadığı için küçültmek zorunda kaldım, mailine gönderemedim çok yavaş.

$IMG_2906.jpg $IMG_2908.jpg $IMG_2909.jpg $IMG_2910.jpg $IMG_2911.jpg

Merhaba,

Tiny Love Müzik Kutulu Dönence'mizi satiyoruz, maalesef bazi sebeplerden dolayi, evimizde cok fazla kalamadigimiz icin,sifir ayarinda donencemizi satiyorum. su anda e-bebek'teki fiyati 159 tl. Ben 90 tl'Ye satiyorum. detaylar icin bana mesaj atabilirsiniz.

Bu markanın veya chicco da olabilir dönencesini satmak isteyen olursa almak isterim.

projeksiyonlu dönence mi normal dönencemi arıyorsun?
ben sana hem fiyat hem istediğin ürün konusunda yardımcı olabilirim.
mesela chicco kumandalı otomatik dönence var projeksiyonlu üstelik kutusunda sıfır gibi temiz. 100 lira olur.düşünürsen?

Bu markanın veya chicco da olabilir dönencesini satmak isteyen olursa almak isterim.

selam tatlım bak ürünün özellikleri aynen şöyle;

Chicco Büyülü Yıldızlar Uzaktan Kumandalı Dönence
Yenilikçi çift taraflı projeksiyon sistemi ile büyülü bir atmosfer yaratarak bebeğin sakinleşmesine yardım eder.
Yumuşak ve rahatlatıcı ışık efektleri, bebeğin uykuya ve hayal dünyasına geçişini kolaylaştırır.
Bu büyülü ortam, bebeğin büyüme evresinde de ona eşlik eder.
Dönence, çıkarılabilir kolu sayesinde klasik melodiler barındıran bir karyola kenarı projektörü olarak da kullanılabilir.
Panelin ön yüzündeki iki düğme ile, bebeğin dinlemesi için klasik melodiler veya new age müzikler seçilebilir.
Bebek ağladığında Büyülü Yıldızlar Dönencesi otomatik olarak yeniden çalışıp, projeksiyon ve müzik ile bebeğin sakinleşmesini sağlar.
Kızılötesi uzaktan kumandası, ebeveynlere uzak mesafeden dönenceyi aktif hale getirme imkanı sunar.

fotoğrafıda şöyle
$First Dreams Crib Mobile INSET2_360.jpeg

kusuruma bakma canım ben özelden yazamıyorum hakkım henuz yokmus.
ama eğer sana uyarsa gerçekten bu ürünü kaçırma uzaktan kumandalı yatagından kalkmadan kontrol edebilirsin. boş yere fazla para ödemene gerek yok, kutusunda tertemiz sorunsuz pilleri dolu bir şekilde duruyor. düşün bebek uyanıp ağladıgında otomatik devreye giriyor ve tekrar uyutuyor..

kusuruma bakma canım ben özelden yazamıyorum hakkım henuz yokmus.
ama eğer sana uyarsa gerçekten bu ürünü kaçırma uzaktan kumandalı yatagından kalkmadan kontrol edebilirsin. boş yere fazla para ödemene gerek yok, kutusunda tertemiz sorunsuz pilleri dolu bir şekilde duruyor. düşün bebek uyanıp ağladıgında otomatik devreye giriyor ve tekrar uyutuyor..

Fiyatı ne kadardı? Birde sendeki ne renkti canım, mavi mi pembe mi?

Son düzenleme:
Fiyatı ne kadardı? Birde sendeki ne renkti canım, mavi mi pembe mi?

tatlım bu ürün gerçekten çok kullanışlı rengide çok belirgin bir mavi değil, dur bakalım inş ayarlayıp ikna edersem bizimkini 90 a verebilirim belki..birde senin için pembesini çevremde aradım, birinde varr hemde aynı ürün.ama satarmı bilmem.onu ikna etmeye çabalıyorum:)

Back