Bebek İkinci El Fisher price aktivite Masası

Fubaer

Ali Ertuğrul'un Annesi
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
318
57
Ortasında kasesi olan fisher price aktivite Masası arıyorum uygun fiyat ve ilk alıcıdan istiyorum. Konyaya yakın iller olması kargo için daha iyi olur istanbul da olabilir kurban bayramında İstanbulda olacağım. Tüm faaliyetleri çalışır durumda olsun lütfen. Bir de içeriğinde domuz olmayan aktivite kitapları da varsa aynı kişiden almak isterim.

Son düzenleme:
Canm kargo ucretleri zamlanmis haberin olsun. Istanbuldan samsuna ilk arabami 22 tl kargo ucreti odeyerek aldim:((

Cnm İstanbul da olacağım bayram tatili için elden alabilirim sende keşke satıcıya sorsaydın kargo ücreti ne kadar diye yazık o kargo ücreti ile belki de sıfır ürün alırdın

Düşünürseniz bende bondigo var çok olmadı alalı bir kaç ay kadar önce aldım sapasağlam sıfır gibi. Ptt ile uygun fiyatlı gönderim yapılabilir saniyorum hafif zaten.

3 den fazla arıyorum ya da satıyorum konusu açmak,sık sık güncel yazarak konuyu sayfada yukarı taşımak yasak.Lütfen bölüm kurallarını okuyunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…