fısher price aktivite masası arıyorum benzer oyuncaklarda olabilir.
Cnim benim kizim boyle seylerle cok oynuyordu oglanda oynar die aldim yuzune bakmadi.verdigim paraya acidim.fiyat yuksek gelmesin diyorumya ya 10 gun oldu ya 2 hafta yuzune bile bakmadi.Elinde paspas supurge oyle seylerle oynuyor.Oglan cocugu heralde ondan.::))Bu arada ben Sarıyer deyim kizlar.
cnm ne kadar indirim yapabilirsin??ben beylikdüzündeyim çünkü şimdi sarıyerden kargo parası falanda olucak o nedenle
canım mrb bende ogluma aldım artık oynamıyor duruyor yenı butun tusları calısıyor yıpranma yok bosuna duracagına bı bebıs oynasın almak ıstersen 50 tlye verecegım
Mrb masa hala dürüyormu markası fisher price mı bide hangi ildesiniz
Masa fisher price ve istanbul sarıyerdeyim cnm
Tüm fonksiyonları çalışıyor değilmi kargo ücreti çok yüksek olmazsa almayı düşünüyorum katlandığında ölçüleri ne olur bi fikriniz vamı kargo ne kadar tutar
Canim daha 10 gunluk kendi kutusunda kargoda ptt kargo ile en fazla 8 10 tl tutar.
Hee o yeni masa ben anneyimben den alıntı yapıp sormuştum o 50 tl demişti o yüzden marka falan sordum farketmedim sizin cvp verdiğinizi 100 demiştiniz siz yani inme şansınız varsa öle alabilirim sonuçta sizin de yepyeni elinizde kalacak yazık olmasın
Yok canim fiyatta inemem.
Merhaba benim oğlum bu masayı çok sevdi geçen bir mağazada gördük, ben sarıyerden aldırsam kargosuz falan acaba bir indirim yapabilirmiziniz. Tşkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?