Bebek İkinci El Fısher aktivite masası-kübü,ilk arabam,salıncak,yürüteç,oyuncaklar,ayakkabılar....

DSC08675.jpg gözlüğün kendinde çizik yok temiz mi

Son düzenleme:
MERHABA ilk arabam ve güneş gözlüğü için sıradayım diğer arkadaşlarla anlaşamazsanız bana özelden ulaşın lütfen..

MERHABA ilk arabam ve güneş gözlüğü için sıradayım diğer arkadaşlarla anlaşamazsanız bana özelden ulaşın lütfen..

şu anda ilk arabam için bi arkadaştan haber bekliyorum gözlük boşta bilginize

ilk arabam duruyosa almak istiyorum

Son düzenleme:
iki kinetix ayrıldı bilginize masa ilk arabam salıncak için haber bekliyorum

canm takas düşünürsen vicco kız botunuda almak isterim

ilk arkadaşım boncuklarıda bana ayır canm ilk arabam için hala bekliyorum

Canım ya özelden cevap geç geliyor o yyüzden sizi beklettim kusura bakmayın ama araba size kaldı şu anda hala talipseniz özelden yazışalm vicco bot takas yapmıyorum bilginize

Canım ya özelden cevap geç geliyor o yyüzden sizi beklettim kusura bakmayın ama araba size kaldı şu anda hala talipseniz özelden yazışalm vicco bot takas yapmıyorum bilginize
tmm cnm bana yapabilceğin en iyi fiyatı özelden yaz ayrıca takas yapmayı düşündüğün ürünlerin neler ona göre seçeyim aktive masası pahalı geldi ama takas etmeyi düşünürsen onuda alıcaktım bide puset ve bebek arabasına takılan oyuncağıda istiyorum çok güzel ürünler eledim takas düşürseniz

özelden yazdım canım

yürüteç, aktivite masası, kinetix bot ve ayakkabı, gözlük ve salıncak ayrıldı ilk arabam için haber bekliyorum arkadaşlar bilginize...
bu arada TAKAS YAPMIYORUM arkadaşlar özelden takas mesajüı atmayın artık lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…