İkiz bebek arabam kırmızı renktir.Çok fonksiyonlu kullanıma sahiptir.Koltukları farklı yönlerde kullanılabilir .Oto koltuğu monte edilebilir.0-6 aylık bebekler için yatak formunda portbebeleri mevcut.Görünümü de çok şıktır.Portbebeleri kutularında kullanılmadı.Bebek arabasida kutusunda.Arabanın hem resmi sitesindeki,hemde başka bir sitede ki kullanımının anlatıldığı linki veriyorum.Fiyatı 375 lira düşündüm.Gelip inceleyebilirsiniz.
First Wheels City Twin Review - Strollers and Prams
Firstwheels - Specificaties
Ben İstanbul'dayim aynı sehirdeysek incelemeye gelebilirsin resim yüklemeyi bilmiyorum MSN adresini verirsen oradan atarım fiyatta indirim düşünmüyorum bu ürün pahalı bı ürün Avrupadaki fiyatı bizdekinden çok daha pahalı inceleyebilirsinizdüşünebilirim fiyatta inerseniz nerde yaşıyorsunuz ve nasıl ödeme yapıcam ürünü almadan ödeme yapamam teslimi anında ödeme yapabılırım ama önce fiyat konusu ve ürünün gerçek resimlerini görmek isterim...
Canım ben bu arabayı Turkiye'de bulabileceğimi sanmiyordum yurtdışından sipariş etmiştik ve orada ki fiyatı inanılmaz pahaliydi sonra bir toptancıya getirtmistik netten de satan siteler oldu bir süre o zaman 1250 ye kadar fiyatları vardı bence en sık en kaliteli en fonksiyonlu ikiz arabasidir.İkiz arabalarinda fazla seçenek yok malesef.. Çok uygun bir fiyat istediğimi düşünüyorum hiç bir sorunu yoktur burada satışa çıkardığım her ürüne kefilim zaten yaptıgım her satış hayırlı amaçlar için kullanılacak ins ben adresini kaydedip sana resim atacağım İstanbul'da olman da çok iyi gelip inceleyebilirsinizselam;
ben ürünü almayı düşünüyorum fiyatı de makul,istanbulda yaşıyorum. özelden mesaj attım,msn adresimi verebilirim eğer resimlerini yollayabilirsen. görüşmek üzere...
İkiz bebek arabam kırmızı renktir.Çok fonksiyonlu kullanıma sahiptir.Koltukları farklı yönlerde kullanılabilir .Oto koltuğu monte edilebilir.0-6 aylık bebekler için yatak formunda portbebeleri mevcut.Görünümü de çok şıktır.Portbebeleri kutularında kullanılmadı.Bebek arabasida kutusunda.Arabanın hem resmi sitesindeki,hemde başka bir sitede ki kullanımının anlatıldığı linki veriyorum.Fiyatı 375 lira düşündüm.Gelip inceleyebilirsiniz.
First Wheels City Twin Review - Strollers and Prams
Firstwheels - Specificaties
Yazmak için henüz fırsat buldum kusura bakma telefonda da belirtmiştim resimleri verilen adrese attım ve keske buradan yukleyebilseydim arabamı herkes görürdü kullanıcısından başka kimse bilemez sıfır olmadıgını taş gibi araba..Kaswa arkadaşım resimleri görmek istiyor.Eşi ancak hafta sonu almaya gelebilirmiş arabayı..
kusura bakma cnm yeni yazabiliyorum.Mesajini okudum kim alacaksa güle güle kullansın iletişime geceriziyi akşamlar kaswa. bebek arabasınıda beğendim sana msj atmıştım hemen almak istiyorum bebek arabasını
Evet canım duruyor henüz satılmadı istersen iletişim kuralım iyi kal..İyi günler, ikiz bebek arabanız hala duruyor mu?
Evet canım duruyor henüz satılmadı istersen iletişim kuralım iyi kal..
Ben sizi MSN adresime ekledim ozelinizede mesaj attım görüşmek üzere..iyi günler, arabanızı alma niyetindeyiz ancak şartlar için telefonla görüşmek istiyorum. yeni üye olduğumdan özel mesaj atamıyorum. siz bana özelden telefon numaranızı gönderirseniz görüşmek istiyorum. e-mailim barissal@mynet.com
Motherandtwins arabayı arkadaşına vermek istemiyorum.İletirsin.Bu arada arabam satiliktir yeni sahibini beklemede..Sana telefondan ulaşamadık,nerdesin?Özelden mesaj atamıyorum .
Degetttt hahahahahaaaaa demek öyle bir arabam var ki bı ikiz daha yapmaya deger diyorsun...Valla gözün yerse sen yap ben sana hediye edeceğim ha bu arada ciddi aliciysan irtibata gecelim kuş hahahahahaaaaa ...kaswaa bi ikiz daha yapayımdas arabanı bana sat hahahah
Canancigim biz artık kullanmıyoruz ikiz pusetimizi.. geçen sene ikisine de puset almıştım onları kullanıyorum.Bende çok öperim senİ..ciddi alıcıyım ama önce ikiz hamile kalmam lazım araban gerçekten çok güzelmiş epey fonksiyonlu bende sattım ikiz arabamı çok kabaydı arabaya felan zor sığıyordu geçen sene e bebekten çok uygun fiyata ikiz puset aldım şimdi ondan çok memnunum arabaya felan rahat sığıyor sen neden satıyosun artık binmiyolarmı arabaya yani dışarı felan çıkınca uyuduklarında iyi oluyorda ondan sordum ben çok öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?