• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

firsatmagazasi.com'dan alışveriş yapanlar

snowwhiteprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
27
2
36
bu sitede çok beğendiğim tencere takımı, çkb takımı gibi setleri çok ucuza buldum. inanılmaz fiyatları yarıdan da fazla indirim :52: amaa siteden daha önce alışveriş yapmış olan bilen var mı diye bir sorayım. ürünler orijinal kutusunda mı geliyor garanti fatura vs.? bilgi verin lütfen kızlar teşekkür ederim şimdiden :42:

Bendee baktımm gayet uygun umarım bılır kısı bılgı verır de endıselerden kurtulup hemen bırseyler alırız :)

o zaman ben sizi rahatlatayım kızlarrr
ben hisar marka çkb & tencere seti aldım ikiside ertesi günü elime ulaşacak kadar hızlı ve hasarsız geldi..
Firmanın kestiği fatura ve kutu içerisinden kullanma talimatı ve garanti belgesi çıkıyor..
ben bu siteden yine hisar çkb & tencere seti seçtim yine hisardan onlarıda hiç düşünmeden buradan alacağımm

Son düzenleme:
o zaman ben sizi rahatlatayım kızlarrr
ben hisar marka çkb & tencere seti aldım ikiside ertesi günü elime ulaşacak kadar hızlı ve hasarsız geldi..
Firmanın kestiği fatura ve kutu içerisinden kullanma talimatı ve garanti belgesi çıkıyor..
ben bu siteden yine hisar çkb & tencere seti seçtim yine hisardan onlarıda hiç düşünmeden buradan alacağımm

yaa iyiymiş :21: güvenilir bir site demek.

ben hisar çaydanlık almıştım o kadar özensiz göndermişlerki çizilmiş çaydanlık geri gönderdim para iadesi istediğim için kargo paramı vermediler sadece çaydanlığın parasını iade ettiler. ama aynı ürünü isteseydim ücretsiz göndericeklerdi. ama içime sinen bişey görürsem alışveriş yaparım tekrardan en azından değişim yapıyorlar.

ben hisar çaydanlık almıştım o kadar özensiz göndermişlerki çizilmiş çaydanlık geri gönderdim para iadesi istediğim için kargo paramı vermediler sadece çaydanlığın parasını iade ettiler. ama aynı ürünü isteseydim ücretsiz göndericeklerdi. ama içime sinen bişey görürsem alışveriş yaparım tekrardan en azından değişim yapıyorlar.

ya orijinal üründü ama di mi? garantili, orijinal kutulu sıfır ürün müydü yani? nasıl çizilmiş acaba ?

Back
X