Fırsat sitelerinden masaj-spa kullanımı almak??

envyme

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
1.385
10
Günaydın kızlaarr :))
Fırsat sitelerinden (groupo, grupfoni, vs gibi) otellerin masaj-spa hizmetlerinden yararlanmış olan var mı? Almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Güvenilir midir ya da gerçekten vaat ettikleri hizmeti sunuyorlar mı bilmiyorum..

Dilediğiniz The Green Park'ta Hem Ruhunuzu Hem Bedeninizi Dinlendirin! The Green Park Otellerinin Spa Merkezlerinde Bali Masajı Ve Tüm Gün Spa Kullanımı 300 TL Yerine 59,90 TL! Farklı Fiyat Seçenekleriyle - Fırsat Bu Fırsat

Bu Fırsat Tam Size Göre! Golden Life Spa'da Relax, Aromaterapi ya da Bali Masajı Seçeneklerinden Biri, Türk Hamamı, Kapalı Havuz, Sauna ve Bitki Çayı İkramı'ndan Oluşan Masaj Paketini 1 Adet Kullanım 130 TL Yerine Sadece 45 TL, 2 Adet Kullanım 260 TL

Beyoğlu Grand Hotel Haliç'te Aromaterapi Masajı ve SPA Kullanımı | Groupon ŞehirFırsatı

grupfoni [ Crystal Hotel Aqua Plus Ottoman Spa

mesela bunları düşünüyordum ama Taksim Ottoman Aqua Plus ile ilgili şikayet okudum Şikayetvar'da.. Diğerleri için hiçbir fikrim yok..
Bunlar hakkında bilgisi olan ya da başka önerisi olan varsa İstanbul-Avrupa yakası için çoook sevinirim :)))

tek ümidim sizlerdiniz kızlar... :KK43: ama bilen yok anlaşılan .. artık alıp şansımı deneyeceğim bakalım.. deneyimlerimi yazarım :)

kızlar merhaba,

aranıza yeni katıldım :) önceden konuşulmuş konuları inceliyordum buna denk geldim. benim kuzenim spa fırsatı aldı, çok da memnun kalmıştı ama nerden aldığını hatırlamıyorum.

geçenlerde şöyle bir site ile karşılaştım,hoşuma gitti. bütün fırsatları en çok satın alınana, en ucuzuna, en çok incelenilenine göre sıralıyor istediğiniz şekilde. mesela burda güzellik ve bakım konusunda yaptığı sıralama var İstanbul Güzellik Fırsatları ve Bakım Fırsatları > fırsatmetre.

belki en çok satılan fırsatların arasında spa filan bulabilirsiniz arasıra diye düşündüm.

umarım faydalı olur :)

Benim arkadaşlarım da hamama gitmişti,çok memnun kalmışlardı.

tek ümidim sizlerdiniz kızlar... :KK43: ama bilen yok anlaşılan .. artık alıp şansımı deneyeceğim bakalım.. deneyimlerimi yazarım :)

Bilen olmaz mı cancağzımm yetiştimm :) Ben sanitas spa merkezine gidiyorum. kesinlikle öneririm. Etkisini göreceksin eğer farklı bir sorun olursa ben burdayım. memnun kalacağına adım gibi eminim ama :)

aldım ve kullandım gerçekten memnun kaldım yalnız sadece ben kese köpük +ıslak kullanım alanından yararlandım..kese ve köpük yarım saat olması en kötü tarafıydı yoksa diğer anlamda herşey çok guzeldı..
kesinlikle tavsıye ederim..

X