Gelinbaşı ve Gelin Tacı Fırsat sitelerindeki indirimli gelin paketi kuponlarını kullanan varmı arkadaşlar???

t2m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
56
0
36
İstanbul
Belki bu siteleri takip ediyorsunuz ismini burdan yazmıyorum. çok güzel fırsatlar geliyor ve bu gelin paketlerinde aşırı indirimler söz konusu kullanan arkadaşlar varmı?????

ÖRNEK:

* Evlenecekler Kaçırmayın! Mac Hair Design'da Kryolan Makyaj Ürünleriyle Profesyonel Makyaj + Gelin Saçı + Manikür + Pedikür + Kaş - Kirpik Ekleme ve Komple Sir Ağdadan Oluşan Gelin Paketi 700 TL Yerine %83 İndirimle Sadece 120 TL! (6 Ay Boyunca Geçerlidir)

* Ünlülerin Kuaförü Musa Peçe'den Gelin Başı Fırsatı; Gelin Başı + Profesyonel İnci Cilt Bakımı + Makyaj + Manikür + Pedikür + Kaş Dizayn Ve Bıyık 410TL Yerine 89 TL!

* Böylesi Görülmedi! Moda Çekimlerinden Klip Çalışmalarına Kadar Tercih Edilen Profesyonel Adres Toprak Şeker Kuaför'den; Gelin Provası + Gelin Saçı ve M.A.C, N.A.R.S ve INGLOT Ürünleri İle Profesyonel Makyaj + Kirpik Ekleme + Manikür + Pedikür + Komple Ağda + Kaş ve Dudak Üstü Alımı + Damat Saçı ve Sakalı + Manikür + Pedikür + Saç ve Cilt Bakımı + Fön + Gelin Arabası Süslemesi + 6 Pozdan Oluşan 1 Adet Stüdyo Çekim Albümü (15x21) + Gelinin Yakınları İçin Saç ve Makyajda %50 İndirimden Oluşan Büyük Paket 299 tl.

bende takip ediyorum ama cesaret edip alamiyorum acikcasi..
ya gercek deyilse diye endiselerim oluyo

ben çok kullanıyorum bu kuponları ama iş buna gelince insan tereddüt de kalıyor . nasıl yaparlar istediğimiz gibi olur mu vs.vs. :79:

ben bi kuaförle görüşmüştüm resmine güvenerek gittim fakat ücra bi yerdeydi bi fönü bile beceremediler çıtçıtı tanesini 75 den satarım falan diyen kazıkçı tiplerdi ve orda çalışan kız ordakiler şişirilmiş fiyatlardır normalde en fazla 100 tl oynar demişti, arkadaşımda böyle bişey almış yüzüne bakan bile olmamış ama yinede denemek lazım eğer ankara için böyle bir kampanya görürseniz banada söyleyin olurmu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…