Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün 4. günüm. bana set halinde verdiler. içinde gece ve gündüz serumu var! Hap için birşey söylemek çok zor en az bir ay geçmiş olması gerek diye düşünüyorum. bir ay sonra gelişmeleri sizlerle paylaşırım. Ancak serum bende sivilcelenme yaptı..benim cildim çok hassas olduğu için ağır geldi..sürdükten sonra yanma hissettim! Anlayacağınız serumlar elimde kaldı dünya para verdim. ılle de set halinde alınacakmış öyle söylediler. Ben eczanedeki güzellik uzmanının tavsiyesiyle aldım. Çok methetti. Mutlaka cildin içeridende tedavi edilmesi gerekirmiş. Sadece dışarıdan sürmekle olmaz dedi. Bu hapın içinde bir sürü cilt için faydalı vitaminler var. Gerek cilt gerekse saç içinde etki ediyormuş.Bakalım göreceğim :)
annem icin aldik firmagen proder antioksidan besin desteklerinden. icinde 60 tane var, gunde 2 kez yemekle beraber alinmasi gerekiyormus. annem 60 yasinda. kullandiktan sonra gelismeleri size bildiririm.