fırınım çöp mü oldu

ozledigimkendim

vücudumun dörtte üçü dert
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
242
170
53
32
merhaba bosch marka solo turbo fırın kullanıyorum yani şu tezgahın üzerine koyup fişi taktıklarımızdan,
dün fırını ısıtırken içinde saklama kabı unutmuşum oluşan görüntüyü görmek istemezsiniz her neyse kolumu elimi yaka yaka temizledim ben kalanını da kuruyunca ancak fırının tabanı delikli ya oraları parçalar düşmüş fırının içini de açamıyorum eriyip yapışır mı motoru yakar mı napıcam bilemedim yetkili servis garanti dışı dedi henüz çağırmadım başka bir yere sordum biri motorun yanmıştır dedi ama fırınım çalışıyor diğeri takın fişe içindekiler kül olur bişey olmaz dedi
başına gelen var mı ? napsam ?

merhaba bosch marka solo turbo fırın kullanıyorum yani şu tezgahın üzerine koyup fişi taktıklarımızdan,
dün fırını ısıtırken içinde saklama kabı unutmuşum oluşan görüntüyü görmek istemezsiniz her neyse kolumu elimi yaka yaka temizledim ben kalanını da kuruyunca ancak fırının tabanı delikli ya oraları parçalar düşmüş fırının içini de açamıyorum eriyip yapışır mı motoru yakar mı napıcam bilemedim yetkili servis garanti dışı dedi henüz çağırmadım başka bir yere sordum biri motorun yanmıştır dedi ama fırınım çalışıyor diğeri takın fişe içindekiler kül olur bişey olmaz dedi
başına gelen var mı ? napsam ?
Fırının içini açın Zaten servis dışkıymış özel vidalar kullanılmışsa bi vida seti alın çok pahalı değil. Açın temizleyin kapatın.hic bişey olmaz

O deliklerden giren plastik rezistansa yapisabilir. Acip temizleyin derim.

sökün fırını zaten garanti kapsamından çıktı. özel bir vidası falan sanmıyorumki olsun. temizleyin kapatın. çalıştı çalıştı çalışmadı. şimdi malum firmalar ramazan indirimi yapıyordur kesin yada bayram indirimi. yeni bir tane alırsınız.

Back
X