fırın kapağını söküp temizlesem bozulurmu? deneyen var mı?

drydeniss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
2.186
10
116
39
Diğer
kızlar benim fırınım üstünde ocak altı fırın olanlardan..
alttaki frın turbo 4tepsi sığacak şekilde
üstteki fırın normal fırın turbosu yok yani..
ben fırını bu amway in ürünleriyle temizliyorum..
hani bu ilacı sürüyorsunuz biraz bekilyor sonra siliyorsunuzya..
ben güzlece heryerine sürdüm, saf kafam camınada sürdüm.
daha sonra sildim. bi baktım camın içine kaçmış temizlik ürünü..
hani çift cam oluyorla fırın kapağında arası baya boş.. bi iç tarafta cam bide dışında cam oluyor.. işte oradan sızmış... şimdi o içeri sızan ilaç çook kötü görünüyor..
diyorumki kapaktaki vidaları söksem, içini temizlesem tekrar taksam
nasıl olur.. eşim diyorki bırak kalsın iyice bozucaksın bu defa kullanamayacaksın fırını diyo.. (kek yaparken falan o fırını kullanıyorum kurutmasın üstünü diye)
ama kötü görünüyor..hemde camın içi hafif kirli gibi duruyor zaten. hepsini beraber temizlemiş olmammı? bu yöntemi deneyen var mı arkadaşlar ?
bi fikir verirseniz çok sevinirim. çok uzun anlattım ama.. napim anca anlatabildim.. :kedi:

bende aynı problemleri yaşıyordum en sonunda söktüm tekrar taktım mis gibi oldu hiç korkma vidalarını aç temizle takılıyo çokta güzel oluyo

bende aynı problemleri yaşıyordum en sonunda söktüm tekrar taktım mis gibi oldu hiç korkma vidalarını aç temizle takılıyo çokta güzel oluyo

sağol canım. eşim falan bozulur diye ıkır mıkır yapıyordu... deneyeyimo yokken opuyorumnanaktan

Cikarttinmi bilmiyorum ama ben tavsiye etmem..bende biraz buhar girdi nasil olduysa arasina diye esime zorla sokturdum sildim taktik ama bir daha eskisi gibi olmadi...Arasina daha cok girdi...Ben actirma diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…