• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fırçasız diş bakımı (çok mu ütopik)

derindesu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
122
1
46
Antalya
hanımlar merhaba,
gündüz işyerinde diş fırçalama şansım ne yazık ki yok ama inadına akşama kadar bilgisayar başında sürekli çay, kahve, atıştırma durumları malum:30:.._ehh sigarayı 10 gün önce bırakmış bir kahraman ( :65: ) olmam hasabiyle daha da önemsiyorum_ dişlerime gün içinde nasıl bir bakım yapabilirim önerileriniz neler, yani gargara vs anlamında tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı veya pratik bilgiler ?
eminim bu durumdan muzdarib bir çok insan vardır aramızda
cevaplarınızı bekliyorum.

tabi ki hiçbir öneri fırçalamak kadar temiz hissettiremez fakat benim aklıma misvak kullanmak ve sakız geldi
aslında zor değil
çekmecenizde ağızı kapaklı bir diş fırçanız ve macununuz bulunsun
fırçalamak 5 dakikanızı almaz :55:

tabi ki hiçbir öneri fırçalamak kadar temiz hissettiremez fakat benim aklıma misvak kullanmak ve sakız geldi
aslında zor değil
çekmecenizde ağızı kapaklı bir diş fırçanız ve macununuz bulunsun
fırçalamak 5 dakikanızı almaz :55:

haklısın tabiki canım ama malesef bazı durumlarda musluk bile bulamıyorum desem yeridir. ( :) buradan çalışma şartlarıma bağlarmışım konuyu)
misvak evet bu benim hiç aklıma gelmemişti :64:

o zaman hadi bakalım mutlu gülüşler

Çok iyi bi konu olmuş aynı şekilde bende okulda napıcağımı şaşırıyorum onca insan arasında dişlerim ilk fırçaladığım gibi olsun istiyorum amaa yook :59:

Back