• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fırçalıyorum ama dişlerim çürük:(((

esraabelieber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
3
0
36
Bursa
aranızda en küçüğü benim sanırım 14 yaşındayım ama dişlerim çok çürük gerçekten fırçalamama rağmen düzelmiyo dişçiye gideceğim ama utanıyorum yardım edin :(

Son düzenleme:
utanacak bişi yok. doktorlar hergün çürük dişlerler uğraşıyo. sadece çürükten utanıyosan sorun yok. dişçiden korkuyosan ayrı

benim bildiğim dişçiden utanılmaz korkulur.

ama sen şimdiden gitsin iyi olur ileride daha büyük problem çıkarır çürük dişler.

mesela şimdi sadece dolgu ile tedavisi mümkün olan diş , çürük ilerledikçe kanal tedavisine kadar gider o zaman daha çok canın yanar.

en kötüsü dişin çekilecek derece çürümüşse kaplama ya da implant yaptırman gerekir.

implant çok pahalı kaplama ise hiçbir zaman gerçek dişin yerini doldurmaz sürekli sorun çıkarır.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım utanacak bir şey yok
doktorlar neler görüyorlar
ki zaten doktorların işi bu
dişlerin sağlıklı olsaydı gitmezdim dmi?

Bundan utanmana göre yok yapısal olabiliyor yani sen dişlerini fırçalasan da dişlerin çabuk çürüyen cinstendir belki de. Hiç utanma ve vakit kaybetmeden git dişlerini tamamen kaybetmek istemiyorsan çürüklerine acilen dolgu yaptır. Sonuçta bu senin sağlığın canım benim.

Saçmalama Hemen Git Doktora Artık Dişciden Korkucak Yaşıda Geçmişsin.Utanılıcak Yaşıda.Bence Hemen Gitmelisin.Yoksa Benim Gibi Kanal Tedavileriyle Uğraşırsın.Hadi Diyelim Dişçiden Korkuyorsun.Hiç Korkma Zaten Uyuşturuyorlar Ruhun Bile Duymuyor.Tek Eziyet Ağzını Açık Tutmakta Ve Uyuşturucunun Etkisi Geçene Kadar Beklemek.Başka Bir Şey Yok.Kendine İyi Bak Yarın İlk İşin Hatta Bugün Bile Gidebiliosan Dişçiye Git. :3:

Back