• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fırça Seçimi

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlar hem ekonomik hem de kaliteli bir fırça seti arıyorum. Ecotools seti tam almayı düşünürken Amway'in seti kafamı karıştırdı. Amway Beautycycle Kozmetik Fırça Seti nasıldır bilen var mı? Siz olsanız hangisini seçerdiniz? Yada ikisini de seçmeyip az daha para verip Real Techniques Core Collection mı alsam acep?

Kızlar hem ekonomik hem de kaliteli bir fırça seti arıyorum. Ecotools seti tam almayı düşünürken Amway'in seti kafamı karıştırdı. Amway Beautycycle Kozmetik Fırça Seti nasıldır bilen var mı? Siz olsanız hangisini seçerdiniz? Yada ikisini de seçmeyip az daha para verip Real Techniques Core Collection mı alsam acep?
benim ecotools setinin eyeliner fırçasına bi haller oldu. o inceliği gitti normal fırça gibi oldu.

benim ecotools setinin eyeliner fırçasına bi haller oldu. o inceliği gitti normal fırça gibi oldu.

hımm ecotoolsu direk eleyeyim o zaman. şimdi amwayin fırçaları da baya uygun set olarak. kalite olarak iyiyse alınabilir aslında :44:

Real tecniques fırçalar migroslardada satılmaya başlamıs bence onlara bak bende starter seti ve travel seti var çok güzellrr

ben beautycycle fırça setini kullanıyorum.kesinlikle tavsiye ederim tereddüt dahi etmeyin derim.hakiki at kılından yapılmışlardır.dökülme yapmıyorlar aynı zamanda sayesinde yüzüm adam gibi makyaj gördü.özellikle kaş fırçası ve açılı allık fırçası favorim.günlük kullanımda ikisinden de vazgeçemiyorum.

Avonun fırçaları yenilendi ben kullanıyorum mükemmeller

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu ayın 15ine kadar real'lerde Kozmela sitesinde yüzde elli indirim vardı, oradan sipariş verdim bakalım :)

Mac fırçaları çok iyi ama tuzlu bir fırçası 90 tl
Avonun fırçalarıda güzel fondoten fırçası güzel yaydırıyor.

Son düzenleme:

Canim firca ile makyaj yapmaya karar verdiysen artik profosyonel makyaja adim atmis oluyosun. Bu yuzden set halinde kesinlikle alma derim, her ay bir firca al yavas yavas kendi setini yarat. Eyeliner fircasi icin mac oneririm 52 tl kadar. Ama cok kaliteli ve kullanimi kolay, bu durumda krem eyeliner almanda gerekir eger yoksa. Yada dandik bir siyah far al en ucuzundan, onun ufak bir kismini kazi toz haline getir, ve bir damladan daha az cok yagli olmayan bi kremle karistir kendi eyelinerini yarat. Pudra allik fircasi icinde inglot derim. O biraz daha pahali ama ömürluk. Keci kilindan yapiliyo, sekli bozulmuyo, ve yumusacik, hic pisman olmazsin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Uygun fiyatlı olarak Real Techniques fırçaları öneririm özellikle fondöten için expert face brush'ı allık içinde blush brush'ı öneririm.
Ayrıca set halinde ki fırçaları da iyidir ama far fırçalarında, kontür fırçasında, allık fırçasında MAC'i tek geçiyorum.
Keşke İnglot halen daha Türkiye'de olsaydı onun fırçaları da çok iyiydi hemde MAC'in muadiliydi.

Canim firca ile makyaj yapmaya karar verdiysen artik profosyonel makyaja adim atmis oluyosun. Bu yuzden set halinde kesinlikle alma derim, her ay bir firca al yavas yavas kendi setini yarat. Eyeliner fircasi icin mac oneririm 52 tl kadar. Ama cok kaliteli ve kullanimi kolay, bu durumda krem eyeliner almanda gerekir eger yoksa. Yada dandik bir siyah far al en ucuzundan, onun ufak bir kismini kazi toz haline getir, ve bir damladan daha az cok yagli olmayan bi kremle karistir kendi eyelinerini yarat. Pudra allik fircasi icinde inglot derim. O biraz daha pahali ama ömürluk. Keci kilindan yapiliyo, sekli bozulmuyo, ve yumusacik, hic pisman olmazsin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Uygun fiyatlı olarak Real Techniques fırçaları öneririm özellikle fondöten için expert face brush'ı allık içinde blush brush'ı öneririm.
Ayrıca set halinde ki fırçaları da iyidir ama far fırçalarında, kontür fırçasında, allık fırçasında MAC'i tek geçiyorum.
Keşke İnglot halen daha Türkiye'de olsaydı onun fırçaları da çok iyiydi hemde MAC'in muadiliydi.

Fikirler için teşekkür ederim kızlar. Mart ayında Real Techniques yüz fırça seti aldım. Yüzde elli indirimle baya uyguna geldi... Bir aydır kullanıyorum tek kelimeyle muhteşem :) oilfreegirl senin dediğin şu MAC fırçaları da ilgimi çekti doğrusu., krem eyeliner fikrini de tuttum, evde boş duran bi far vardı, onu kullanayım.
Geçen ay Avon'dan sipariş verdim fondoten, dudak ve eyeliner fırçası. Onlar iyi çıkarsa buradan yazarım :)

Back