• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FIORENTİNA nevresim takımı kullanan varmıı?

alya32

pamuksekerr
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
4.752
1
73
İstanbul
merhaba:3: fiorentina marka nevresim takımı kullananlardan yardım istiyorum ben. bir alışveriş sitesinden2 adet sipariş verdim. bugün geldi ürün güzel gözüküyor. fakat bir sayfada bu ürünün renk verdiğini solduğunu duydum ve morelim çok bozuldu. aranızda kullanan varsa nasıl olduğu hakkında bilgi verirmisiniz:44::44::44:

merhaba,
bende almayi dusunuyorum fiorentina nevresim takimi. kullandiniz mi? rengi soldu mu peki?
tesekkurler

2 tane aldım canım ben fiorentina nevresim. ama ben çeyize aldığım için daha kullanma fırsatım olmadı. ama kalite olarak sorarsan kullanılabilir. çok çok iyi değil ama kötüde değil :31::31:

Son düzenleme:
tesekkur ederim cevap verdigin için canm.
Bir tane alip kullanmakta fayda var o zaman, iyi çikarsa bir kaç tane daha alirim..:34:

tesekkur ederim cevap verdigin için canm.
Bir tane alip kullanmakta fayda var o zaman, iyi çikarsa bir kaç tane daha alirim..:34:

hemen kullanıcakmısnız? eğer kullanıcaksanız yıkadıktan sonra bana sonucu yazarmısnız. solma falan olucak mı merak ediyorum

ben çeyizim için almak istiyordum, haziranda dugunum insallah. ama oncesinden alirsam bir tanesini yikayip size sonucunu yazarim. rengi solmazsa, bir kaç tane daha alirim...

Arkadaslar, kullanan varsa memnun kaldiniz mi bu nevresim takimlarindan ?
bende almak istedim de merak ettim.

Back
X