• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fındık Kabuğundan Koyu Yakuta?

eminekar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
38
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.. mayıs ayında saçlarımın sadece alt kısmına sarı balyaj yaptırdım.. platine kadar açtılar bende beğenmediğim için koyultma amaçlı altın sarı cila yaptırdım ama resmen boyadılar gibi bişi oldu.. normalde dip boya sorunum olmaması gerekirden bu cila yüzünden dip sorunum oldu bende loreal 7.3 ve 7.31 i karıştırıp saçlarımın tamamını boyadım.. ilk başka çok koyu bi renk oldu ama 2-3 yıkamaya açıldı ve fındık kabuğu oldu..

şimdi saçlarımı koyulaştırmak istiyorum ama koyu bi kızıl tonlarda olsun.. tam karar verdim bugün boyamı alıcaktım ama ordaki kadın altta çok açık renklerin var kızıl güzel olmaz dedi benim de aklım karıştı..

palettanın koyu yakut veya koyu kızılını ya da kolestonun şarap kızılını düşünüyorum..

sizce şu anki saçımın üzerine olur mu? eğer olmazsa kahve tonlarında koyu bişi yapmak istiyorum ne önerirsiniz?

fotoğraf yükleyemiyorum maalesef anca kendi profilimde şu an ki saçlarımın resmini koyacağım..

Altta dorelik varken kızıl yaparsan pas pas parlayan bir saçın olur ama sağlıklı parlaklık anlamında değil peruk saç gibi parlar anlatabildim mi?

canım ,açık rengin üzerine istediğin kadar kızıl yap,o renk eninde sonunda turuncuya dönecektir ve solgun bir renk olur....geçenlerde bir arkadaşım boyamış yakut kızılına,yakut olduguna inanamadım bildigin koyu karamel gibi birşeydi,hatta tekrar tekrar sordum "emin misin bunun yakut olduguna"...diye...uzatmadan yorumum: kızıl tonlarını değil de koyu kahve tonlarını düşün bence,hem boya alttan akıp açılsa bile tatlı bir kumrala dönüşebilir,kızılın akıp bıraktıgı renkten çok çok iyidir...

canım ,açık rengin üzerine istediğin kadar kızıl yap,o renk eninde sonunda turuncuya dönecektir ve solgun bir renk olur....geçenlerde bir arkadaşım boyamış yakut kızılına,yakut olduguna inanamadım bildigin koyu karamel gibi birşeydi,hatta tekrar tekrar sordum "emin misin bunun yakut olduguna"...diye...uzatmadan yorumum: kızıl tonlarını değil de koyu kahve tonlarını düşün bence,hem boya alttan akıp açılsa bile tatlı bir kumrala dönüşebilir,kızılın akıp bıraktıgı renkten çok çok iyidir...

ama kahvenin hangi tonunu seçmeliyim ona karar vermedim.. siyah gibi bişi olmasın.. koyu kumral dediler ama en fazla 3 yıkamaya saçım bu haline döner. çikolata kahve desem onda da kızıllık var... ne yapmam lazım bilemiyrm.. tek bildiğim koyu bişiler istediğim ama kesinlikle siyah değil

palette koyu kahve deneyebilirsin..ilk başta koyu duruyor ama iki yıkamaya renk akıyor...2 kez boyayınca da iyice oturur rengi ....bayrama az kaldı şimdi boyasan bayrama kadar yıkaya yıkaya koyulugu gıdıp istediğin renge dönebilir...(nasıl hesap ama:))))

palette koyu kahve deneyebilirsin..ilk başta koyu duruyor ama iki yıkamaya renk akıyor...2 kez boyayınca da iyice oturur rengi ....bayrama az kaldı şimdi boyasan bayrama kadar yıkaya yıkaya koyulugu gıdıp istediğin renge dönebilir...(nasıl hesap ama:))))

koyu kahveyi anneme yapmıştık siyah gibi bişi olmuştu.. onun zemin çikolata kahveydi ama bilemedim ki öyle siyah gibi de kalmasın.. ( ne çok şey istiyorum) teşekkür ederim ayrıca :)

Son düzenleme:
Kahve köpüğü karamel karışımı da var daha koyu istersen
Şu an sadece kahverengiye boyamak istiyorsun ama kahve tonlarının içinde kızıllık oluyor , ben daha rastlamadım kızıllık vermeyen kahverengiye.

Yine de senin tercihin , varsın kızıllık olsun dersen palette öneririm koyu kahve al boya siyah gibi görünür en başta 2 yıkamada kahve tonunu yakalarsın.

Back