Saç Rengi ve Saç Boyama fındık kabuğu yakışır mı bana bi bakın kızlar

fstklcklt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2011
103
0
46
Muğla
kızlar yakında kardeşimin sünneti var saçımı boyatcam ve ne renk yapcağıma karar veremedim şuanki saç rengimi koyuyorum sizce nasıl bi renk yapabilirim. fındık kabuğu olur mu yada başka bi öneriniz varsa söyleyin lütfen . ten rengim buğday ve sarı soluk biraz . ten rengimi canlı göstercek dikkat çekici hoş bi renk istiyorum yardımcı olun lütfen az bi zamanım kaldı :18:

Fındık kabuğu hoş olabilir canım ama açman gerekir saçını :26:

Son düzenleme:
Fındık kabuğu-garnier herkese öneriyorum artık ama millet de reklam yapıyorum sanacak canım saçımı açmak istemiyorum diyosan bir kaç kez üst üste boya ama fındık kabuğu ile açık bi sarı karıştır da boya o zaman bi kaç boyamadan sonra tutar saçın ..Soınra sadece fındık kabuguyla boyarsın.Benm arkadasımın da saçı koyuydu o da sürekli fındık kabuğuyla boyaya boyaya tutturdu rengi açmadan hem de

saol canım :) peki bana yakışır mı ? çok sarı gibi bi renk olmaz dimi

palette papatya sarısı ile fındık kabugunu karıştırerısan hem saçın acılır hem güzel bir ton yakalamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…