ikoloji Nirvana Kayıtlı Üye 19 Eylül 2007 187 -12 641 İstanbul 31 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ikoloji #1 Kızlar fındık kabugu rengının ustune Loreal Gizemli Kahve nasıl olur??? Gizemli Kahveyi kullanan var mı?? Forumu taradım bu renk için ilk boyamada turunculuk yapıyor yazılmıs;çok mu kotu olur boyasam..Boya kutusundaki renk cok hos denemek istedım..
Kızlar fındık kabugu rengının ustune Loreal Gizemli Kahve nasıl olur??? Gizemli Kahveyi kullanan var mı?? Forumu taradım bu renk için ilk boyamada turunculuk yapıyor yazılmıs;çok mu kotu olur boyasam..Boya kutusundaki renk cok hos denemek istedım..
heidin U dönüşü yap! Kayıtlı Üye 10 Ekim 2011 359 0 46 İstanbul 31 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ikoloji #2 loreal'in gizemli kahvesi yok ki canım. kolestonun var. Bakır gibi bir kahve oluyormuş.yani güneşte turuncu olur biraz
loreal'in gizemli kahvesi yok ki canım. kolestonun var. Bakır gibi bir kahve oluyormuş.yani güneşte turuncu olur biraz
ikoloji Nirvana Kayıtlı Üye 19 Eylül 2007 187 -12 641 İstanbul 1 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ikoloji #3 heidin .!.: loreal'in gizemli kahvesi yok ki canım. kolestonun var. Bakır gibi bir kahve oluyormuş.yani güneşte turuncu olur biraz Genişletmek için tıkla... yanlıs yazmısım canım kolestonmus dedıgın gıbı. kutudakı resımde hıc alakası yok dedıgın gıbıyse oysa cok hosuma gıtmıstı kutudakı renk
heidin .!.: loreal'in gizemli kahvesi yok ki canım. kolestonun var. Bakır gibi bir kahve oluyormuş.yani güneşte turuncu olur biraz Genişletmek için tıkla... yanlıs yazmısım canım kolestonmus dedıgın gıbı. kutudakı resımde hıc alakası yok dedıgın gıbıyse oysa cok hosuma gıtmıstı kutudakı renk
Neseli_34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2011 103 0 0 İstanbul 1 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ikoloji #4 Biraz düşünülmesi gereken bir renk açıkçası.