Saç Rengi ve Saç Boyama fındık kabuğu kabusu

eylxuxl_nisan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
16
0
86
36
Bursa
Arkadaslar acil yardımınıza ihtiyacım var ...mart ayında saclarımı Koleston Naturals - 5/0 Açık Kahve - Saç Boyası ile boyamıstım açık olmasına rağmen ayagı bı koyu olmustu saclarım...ogunden bgune saclarımı boyamamıstım kı dip boyam çoktan gelmiş hatta geçmişti bile...neyse cuma günü markete gttim boyalara bakıodum sonra satıcı kız geldı yanıma ve Loreal Excellence Creme Saç Boyası - 6.41 Fındık Kahvesi ni önerdi kıza sordum dıpler kenıd sacım uclarda boya var renk farkı olmasın dıe kız uclarda akmıs olmaz dedi inanarak ve aptallık ederek aldım...sonuçç FELAKET dipler kızıl mı kahvemı anlmadım uçlarda koyu kestane tarzı bişi oldu esasında tarif etmekte bıle zorlanıyorum :gitme:

sorum su malum önümüz bayram ve takım forması gibi iki renkle gezmek istemıyorum...koyu bi renk olan loreal'ın kızıl sıyahını boyasam tutar mı ? yahut sacımı acmak ıstesem yenı boyadıgım ıcın yıpranma payı ne olur??
biriniz sesimi duyun yalvarıyorumsenağlama

alla alla üzüldüm canım..
benimde saçlarım kahveydi ve fındık kabuguna boyadım.gayet hoş bi renk oldu.hatta altında gölgem vardı..
senin niye degşk oldu anlamadm.boya markasndandr belki de.
hem kızıl siyah diyosun hemde rengini açtrsam mı diyosun..önce ne yapcagına karar ver sonra boya bence...sonra yine begenmezsin

bu saçının üstüne boyasam kızıl sıyahı tutarmı diye sormak istedim canım yoksa açıpta aynı rengi boyamak daha mı mantıklı?? benneyaptımki

Koleston fındık kabugunu dene hem kapatır hemde çok güsel duruyo ben yıllardır kullanıyorum.koleston bulamazsan,garnier al .

loreal fındık kabuğu renginde tam bir fiyasko arkadaşımda denemişdi turuncu oldu sonra nevacolor çikolata kahve boyadı bi nebze kapattı ama oda saçından akdı gitti gene turunculuk oldu en sonunda koleston 7.3 fındık kabuğu boyadı şahane oldu fındık kabuğu rengi isdeyenler bu rende en güzeli koleston turunculuk olmayan bi kahve oldu saçları çokda parlak altında çiko kahve olduğu için çok açık bi renk olmadı ama tam kahve oldu turunculuk olmayan kolestonun renginin koyu çıkdığı söyleniyor işde turunculuk kapamaya birebir nosu itibariyle 7.3 güzel bir ton çıkarıyor kutudaki bayan resimlerine hiçbir markada aldanmayın kendi renginize göre bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…