Finansbank sat ve operasyan snav

deymezsin

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
427
13
318
Balıkesir
arkdaşlar bu hafta sonu finansbank'ın sınavına çağrıldım izmirde 9 eylül üniversitesi mühendislik fakültesinde olucak hemen mülakatta olmaz dimi hani malum mülakatta takım falan giymek lazım bende kotla falan gitmeyi düşünüyorum rahatlık açısından balıkesirden gidicem kıyafetleri koysam zaten buruş buruş olurlar gidene kadar b ayrıntı daha aynı gün ankara izmirde ve itü'de de sınav olucak bu durumda mülakat hemen olmaz dimi bilenler varsa çağrılanlar falan bi akıl verirseniz

merhaba arkadaşım.eğer aynı gün mülakata alacak olsalardı zaten arayan kişi seni bu konuda bilgilendirirdi.eğer bişey demediyse sadece sınava davet ettiyse korkma.sadece sınav vardır.mülakat daha snra olur

teşekkür ederim canım arama olmdı sadece mail geldi daha önce gittiğim sınavlar genel müdürlükte olmuştu ve mülakatta yapılmıştı ama bunda 9 eylül üniversitesi diyo yani bende kararsız kaldım size sorayım dedim :)

canım daha birşey gelmedi 1 hafta sonra kazananlara mail atacaklarını söylediler . kazanmayanlar ise yenibiriş.comdan öğrenebilecek dediler bekliyoruz cumartesi 1 hafta olacak daha :)

fınansbankın sınavına ben ıstanbulda 1 ay once gırmıstım aynı sınav mı acaba

Back
X