Finaller..

GzDe35

Yanar yürek sessizce ağlar
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
362
15
Bugün inanılmaz mutsuzum vizesi 80 olan dersimin finali berbat geçti eve gelince sinirden ağladım Bir sınavım kötü geçince sanki mezun olamayacakmisim gibi geliyor kendimi çok kötü hissediyorum..Bu durum beni daha da hırslı yapıyor alttan iki dersim kalmıştı ondan dolayı hep kalacak gibi mezun olamayacak gibi düşünüyorum

Ayni benim hissettiklerim ayni korkular bende de var kotu gectimi sinavlarim cok etkileniyorum bu arada benim de alttan iki dersim var

Bende mezun olucam ama 1 dersten bute kaldım
Pazartesi mezuniyete katılcam ertesi gün sınavım var
Ya gecemezsem 2.donemden uzatirsam diye çoook korkuyorum..

Bende..
Su an calismam gerek sinavlara ama cok useniyrum.
Gidiyim ben en iyisi calisiyim

Düşük aldigimda o kadar çok sinirleniyorum ki hemde bildiğim şeyi hatırlamadim tek soruydu hepsi gitti düşük almayi başarısız olmayı kabul edemiyorum şimdi deli gibi çalışıyorum çok fena hırs yaptım sanırım

Ben de kotu gecince hemen karalar bagliyorum.daha hic bute bile kalmamistim ama bu donem bir tanesinden kalacakgibiy im...
O dersin bana gönlü var gibi gibi

Aynı gün iki sınavım vardı ikisine birden çalışamayacağımı anlayınca kolay olanı kendi ellerimle büte bıraktım ama ne kaygı var ne tasa, sanki büte girmiş hatta 100 almış öğrenci rahatlığı var şu an Umarım perşembe buraya gelip de rahatlığımın kurbanı oldum diye konu açmam :))

kalmam dediğim dersten kalıpta, kesin kalıcam diye sinir krizleri geçirdiğim derten geçtim. .hayattt Başarılar kızlar

Vay be kendimden utanayım mı sizi görünce şaştım napayım ben mezun olamıyorum iki dersten iki dersten zaten uzuyor bi ders daha kalsa bişey olmaz aman diyorum gecıyorum bendeki rahatlık kimsede yok mu ya :)) üniversitenin bana gelişi dörtten zaten beşlemek allahın emri gibi sanki bana )

Bak sana ne anlaticam. Bugün ayni hisleri yaşadım senle. Hatta konuyu bi an ben açtım sandım. Ben de donemin en en kolay dersinden kalicam vizesi 70 di. Günümü mahvettim karalar bağladim. Sonra bir haberle karşılaştım az önce, Sümer Tilmac vefat etmiş, Allah'ım rahmet eylesin, adam bir anda gitti mesela. Daha uç dört saat önce yaşıyordu bu adam ama simdi aramızda değil. Bunu niye anlattım, HAYAT KİSA BE GUZELİM HİCBİR SEYİN KAHRİNİ CEKMEYE DEGMEZZZ

Fazla hırs bünyeye zarar tatlım. Bu şekilde kendini hasta etmekten başka bir işe yaramazsın. Bende son sınıf öğrencisiyim üstelik önümüzdeki dönemde düğünüm olacak kesinlikle kalmamam lazım. Ama senin gibi hırsa da strese de bağlamıyorum. Çalışıp giriyorum sınavlarıma. Çok şükür hepsi güzel de geçiyor. Stres, sınavda bildiklerini de unutturur unutma. Dersin kalırsa bütlerde verirsin. Bütlerde veremezsen tek ders yada üç ders sınavlarında verirsin.. Bir şekilde verirsin, relax ol..

Yaz okulu diye bir seçenek daha var ek bilgi olsun istedim

Haklısıniz kızlar bakalım daha finaller yeni başladı umarım diğerleri iyi olur dua edin benim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…