Bende keşke bitse de kurtulsam diye dualar ediyorumahh ahh mezun olalı 5 sene oldu şimdi diyorum ki keşke bir iki ders bırakıp biraz daha yaşayabilseydim öğrenciliği.
Fazla hırs bünyeye zarar tatlım. Bu şekilde kendini hasta etmekten başka bir işe yaramazsın. Bende son sınıf öğrencisiyim üstelik önümüzdeki dönemde düğünüm olacak kesinlikle kalmamam lazım. Ama senin gibi hırsa da strese de bağlamıyorum. Çalışıp giriyorum sınavlarıma. Çok şükür hepsi güzel de geçiyor. Stres, sınavda bildiklerini de unutturur unutma. Dersin kalırsa bütlerde verirsin. Bütlerde veremezsen tek ders yada üç ders sınavlarında verirsin.. Bir şekilde verirsin, relax ol..Bugün inanılmaz mutsuzum vizesi 80 olan dersimin finali berbat geçti eve gelince sinirden ağladımBir sınavım kötü geçince sanki mezun olamayacakmisim gibi geliyor kendimi çok kötü hissediyorum..Bu durum beni daha da hırslı yapıyor alttan iki dersim kalmıştı ondan dolayı hep kalacak gibi mezun olamayacak gibi düşünüyorum
Yaz okulu diye bir seçenek daha var ek bilgi olsun istedimFazla hırs bünyeye zarar tatlım. Bu şekilde kendini hasta etmekten başka bir işe yaramazsın. Bende son sınıf öğrencisiyim üstelik önümüzdeki dönemde düğünüm olacak kesinlikle kalmamam lazım. Ama senin gibi hırsa da strese de bağlamıyorum. Çalışıp giriyorum sınavlarıma. Çok şükür hepsi güzel de geçiyor. Stres, sınavda bildiklerini de unutturur unutma. Dersin kalırsa bütlerde verirsin. Bütlerde veremezsen tek ders yada üç ders sınavlarında verirsin.. Bir şekilde verirsin, relax ol..
Doğru, o da varYaz okulu diye bir seçenek daha var ek bilgi olsun istedim