Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu kremi kullanan var mı arkadşlar aranızda? intete gördüm fiyatıda aman aman pahalı değil. genit böledeki karama için.. yada bu sorun için başka bir önerisi olan var mı?
arkadaşım çok teşekkürederim ilgin için çok mutlu oldum özelden yazmışsın ama ben cevap veremiyorum daha yeni üyeyim 100 mesajı doldurmadım bu yüzden sana cevap yazamadım telefonum xxxxxxxxx sen çağrı at ben arayayım seni görüşmek üzere
arkadaşım çok teşekkürederim ilgin için çok mutlu oldum özelden yazmışsın ama ben cevap veremiyorum daha yeni üyeyim 100 mesajı doldurmadım bu yüzden sana cevap yazamadım telefonumxxxxxxxxxxxxxsen çağrı at ben arayayım seni görüşmek üzere
arkadaşım çok teşekkürederim ilgin için çok mutlu oldum özelden yazmışsın ama ben cevap veremiyorum daha yeni üyeyim 100 mesajı doldurmadım bu yüzden sana cevap yazamadım telefonumxxxxxxxxxxxxxsen çağrı at ben arayayım seni görüşmek üzere
arkadaşım çok teşekkürederim ilgin için çok mutlu oldum özelden yazmışsın ama ben cevap veremiyorum daha yeni üyeyim 100 mesajı doldurmadım bu yüzden sana cevap yazamadım telefonumxxxxxxxxxxxxxsen çağrı at ben arayayım seni görüşmek üzere[/QUOTE]