kızlar final dersanesine yeni kayıt oldum.. yarın soru çözümleri başlıcakmış. 9.00 - 12.30 arası hafta içi 4 gün okul açılana kadar da bu soru çözümleri nasıl oluyo? yani hoca toplu halde konu anlatıp yine aynı şekilde soru felan mı çözülüyo yoksa herkes bireysel yapamadığı soruları o an müsait olan hocalara mı soruyo? bi de yarın ilk günüm endişeleniyorum yani gidip orda yanlış bişey söylemekten.. bilgisi olan yardım edebilir mi?
kızlar final dersanesine yeni kayıt oldum.. yarın soru çözümleri başlıcakmış. 9.00 - 12.30 arası hafta içi 4 gün okul açılana kadar da bu soru çözümleri nasıl oluyo? yani hoca toplu halde konu anlatıp yine aynı şekilde soru felan mı çözülüyo yoksa herkes bireysel yapamadığı soruları o an müsait olan hocalara mı soruyo? bi de yarın ilk günüm endişeleniyorum yani gidip orda yanlış bişey söylemekten.. bilgisi olan yardım edebilir mi?
canım ben test dağıtıp ardından tüm testin üzerinden geçerdim tek tek.. sadece herkesin yapabildiği soruları atlardım.. konuyu tekrar da ederdim istek olursa zaman kalırsa..
konu anlatımı derste, bireysel sormak istediklerin özel etütte, test üzerinden sorulara bakmak soru çözümünde.. bizim dersanede böyle idik..
ilk gün olduğu için telaşlanma.. her hoca farklı tarzda davranabilir.. sen keyfine bak.. başarılar..
Derğerli Arkadaşlar sizler için güzel bir öneri de bulunayım: alpakademi.com video ders platformu.
not:site ilk seferde biraz geç açılabilir ama faydalanacağınız konusunda %100 garanti verebilirim.başarılar.